Meny Stäng

Gitte Östling Carlsson. Västerås – Hallstahammar, 4 Balance

Gitte Östling Carlsson. Västerås – Hallstahammar, 4 Balance

4 Balance

ser till helheten, att olika fragment i livet påverkar varandra och tillsammans skapar ett eller flera problem som är till för att lösas. Vägen dit är att balansera Kropp-Tanke-Känsla-Själ.

Genom en bredd av olika behandlingsformer som kombineras efter just ditt behov kommer du dit. Här erbjuds du individuella behandlingar, olika kurser i Qigong, Meditation, Andning samt måla och meditera genom eMcOLORfORM, för personlig expansion. Genom att hitta verktyg till att få en stunds avkoppling och ”landa” i kropp och själ är för många i dag räddningen gentemot stressen och dess inverkan på oss.

Att se människan utifrån en femsamhet är att se Helheten

Under 20 års tid har jag rest runt på jorden för att lära mig hur jag på bästa sätt kan hjälpa människor genom olika behandlingsmetoder och hur mina kunskaper som jag tilldelats ska kunna användas på bästa sätt.

Jag insåg tidigt hur viktigt det är att ha flera olika valmöjligheter att behandla ett problem på eftersom var och en av oss är en egen individ och har olika sammansättningar och behov. Att alltid ta med i beräkning att vi har och är en Kropp och Själ som ständigt samverkar och påverkar varandra genom Tanken och Känsla som ofta leds av vår Andning

Välkommen
Gitte Östling Carlsson
Holistisk Behandling & Samtalsterapeut

Arbetar inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter:

Hemsida: www.yin.se
Telefon: 0704-41 13 21

Besöksadress:
Du hittar mig både i Västerås och Hallstahammar, adresserna är:

Kontakta oss här:


    Norra Källgatan 29
    722 11 Västerås
    Västmannavägen 2 
    734 36 Hallstahammar