fbpx
Meny Stäng

Agneta Hendel, Västerås. EFT-Terapeut & Coach

Låt mig hjälpa Dig nå Din fulla potential!

Agneta Hendel, EFT Terapeut i Västerås finns på 7999 - Alternativguiden

Jag tror på människans inre potential och drivkraft och att man med rätt förutsättningar kan skapa det liv man vill leva.

Det är spännande att arbeta både med de traditionella metoderna som coaching och MI och samtidigt arbeta med alternativa behandlingsmetoder som EFT. De kompletterar varandra väldigt fint.

Jag välkomnar kunder i alla åldrar och ser fram emot goda utvecklande möten

Behandling med EFT

 • EFT, Emotional Freedom Techniques, kan liknas som akupunktur, fastän utan nålar. En kombination mellan västerländsk modern psykologi och gammal österländsk lära. EFT hjälper dig att på ett enkelt och effektivt sätt att slappna av och släppa på låsningar och blockeringar.
 • EFT har visat sig vara effektivt när det gäller att mildra olika tillstånd som t ex oro, ilska, sorg mm. Det har också visat sig extra effektivt vid olika typer av rädslor/ fobier såsom flygrädsla, prata inför grupp mm. EFT lugnar nervsystemet och minskar därför vårt stresspåslag. EFT är en metod som jag lär mina klienter så de kan använda det i olika situationer.

Coaching - på plats eller Online

De allra flesta människor har en stor potential som kanske inte alltid utnyttjas. Ibland kan vi behöva hjälp att hitta vår inre kraft. Professionell coaching är en samtalsmetod som går ut på att den som coachar ställer kraftfulla frågor så att klienten får hitta sina egna svar. Samtalscoachen är inriktad mot KBT, mental träning, positiv psykologi, ACT och motiverande samtal. Det är forsknings- och evidensbaserade metoder. Om du vill kan vi ha kontakt vid Zoom, telefon, messenger, sms eller andra typer av chatt oavsett var du bor.

Välkommen!
Agneta Hendel
Samtalscoachen

Erfarenhet/Utbildning

Jag är utbildad socionom och har har arbetat till och från som skolkurator i 30 år (examen 1992 ) med ungdomar som lidit av psykisk ohälsa i olika former. 2012 vidareutbildade jag mig till certifierad coach med inriktning KBT, positiv psykologi och ACT. 2013 blev jag certifierad EFT -terapeut

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Emotionella problem   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Agneta direkt:

  Samtalscoachen i Västerås finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:         www.samtalscoachen.nu

  Telefon:           Kontakta mig via formuläret på denna sida så ringer jag upp snarats möjligt.

  Följ mig på Facebook

   

   

  Dela gärna sidan!