fbpx
Meny Stäng

Att aktivera sin Merkaba

av Susanne Jönsson, Cert. Helhetsterapeut och lärare

Aktivera din Merkaba

Att utveckla sitt medvetande görs både via tydlig och saklig kunskap samt med hjälp av olika meditationer och övningar som i sig ökar möjligheten för att nå högre nivåer av medvetande.

Det handlar om att både att förstå vad vi gör och varför, att fördjupa vår andlighet samtidigt som vi ska kunna använda det vi lärt oss i vår vardag. Det gör att vi mår bättre och behandlar både oss själva och alla andra med mer kärlek och respekt.

Det handlar också om att utvecklas andligt under kontrollerade och trygga former, att förstå hur de olika stegen fungerar, kunna gå dit vi önskar i medvetandet och sedan kunna gå tryggt tillbaka. Tryggt, säkert och stabilt.

När du får ta del av tydliga tekniker gör det att du steg för steg når högre nivåer av medvetande och ökar din medvetna kunskap i samma takt. För att komma förbi de hinder som finns inbyggda i människans utvecklingsprocess så aktiveras olika delar av ljuskropparna, i den takt som behövs.

Det första steget att nå högre nivåer av medvetande är att aktivera din Merkaba.

Merkaban är den del av dina ljuskroppar som handlar om medvetande. Utan en aktiverad Merkaba kommer du helt enkelt inte förbi de hinder som finns för att nå de högre medvetande nivåerna som finns tillgängliga på Jorden.

Att förklara skillnaden mellan en aktiverad Merkaba eller inte är svårt, även för oss som arbetet länge med detta. Man känner skillnaden och upplever den, ofta ganska tydligt. Men att förklara det med ord är lite som att förklara färgen blå för en som är färgblind – inte enkelt alla gånger.

Hur aktiveras en Merkaba?

Ja, vissa tror och påstår att den aktiveras spontant och för att man önskar det. Tyvärr är det inte så lätt, det blir det förhoppningsvis i framtiden men vi är långt ifrån där än.

Klicka på bilden för beställning

Att aktivera din Merkaba är en väldigt specifik process som kräver en exakthet i frekvensen i kombination med vissa punkter i ditt energisystem och detta behöver göras medvetet och tydligt. Enklast är att få hjälp med det på en kurs.

Du kan också själv aktivera din Merkaba, det gör du via 17 väldigt specifika andetag, där varje in och utandning utförs på olika sätt. Hur det går till kan du läsa om på egen hand i min bok som du kan beställa här.

När du aktiverat din Merkaba så finns det inte längre något tak över hur långt du kan gå i ditt medvetandearbete, och det är därför som Merkaba aktiveringen räknas som en grundläggande förutsättning för att nå ett högre medvetande/ett hjärtmedvetande på ett tydligt plan.

Författare: Susanne Jönsson, Cert. Helhetsterapeut och lärare  www.helhetscentrum.se

Dela gärna sidan!