Meny Stäng

Alma Jonsson, Vingåker. Reiki Energiterapeut

BalansEnergia

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor.

Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Reiki Ryoho är en traditionell japansk Reiki - naturlig och holistisk energibehandling. Reiki är två sammansatta japanska ord: Ordet Rei betyder "universell" och Ki betyder "livsenergi".

Reiki är den universella livsenergin ( Ki ) och därför fungerar Japansk Reiki energiterapi på distans på samma sätt som på mottagningen.

Fördelar med behandling på distans är att du inte behöver gå någonstans; du kan få Reiki energiterapi i lugn och ro hemma. Du kan förbereda dig inför: tända en rökelse, lyssna på en lugn musik och koppla av. Jag gör Reiki energibehandling personligt för dig på avtalad tid.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Jourhavande Medmänniska. Kostnadsfri anonym kontakt med epost eller Messenger. Svar med epost, inom 12 timmar mellan kl.12-24. Viktigast i livet är tro, hopp och kärlek.

Välkommen

Alma Jonsson
Reiki energiterapeut på distans, Jourhavande Medmänniska anonymt och kostnadsfritt med epost
BalansEnergia

Erfarenhet/Utbildning

Jag är 50 år och Reikimaster/ Reiki energiterapeut f.o.m. 2016. Jag har arbetat och studerat i fyra länder- har bott i alla väderstreck. Jag har studerat bl.annat pedagogik, psykologi och några vårdyrken.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska, Emotionellt, Friskvård, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter

Kontakta Alma direkt:

    Telefon: 0722- 77 50 81

    Hemsida:  www.balansenergia.webnode.se