Meny Stäng

Aneta Månsson, Hurva. Zonterapeut & Massör

Söker du Zonterapi, massage eller Reikihealing? Då har du kommit rätt!

Jag arbetar som Dipl. Zonterapeut och Massör med mottagning i Eslöv och Hurva. Hos mig kan du även få behandlingar inom Reiki och Naturlig Facelift.

Zonterapi/Reflexologi tillhör en av dem äldsta läkekonsterna där man genom tryck på specifika zoner på fötter och kroppen, sätter igång kroppens egen självläkning. Det är en fantastisk holistisk terapi som behandlar kroppen som helhet och når mottagaren på flera plan – fysisk, mentalt och själsligt.

Jag är så tacksam att jag fick lära känna denna fantastiska metod som jag använder dagligen på min familj, kunder och mig själv.

Klassisk svensk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation.

Zonmassage är en blandning av massage och zonterapi som är inriktat åt ditt problem. Rekommenderas vid ont i axlar, rygg eller ischias.

Reikihealing är en mjuk och samtidig effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Naturlig Facelift hjälper dig att se yngre ut, få en bättre hy, förhindrar och förminskar rynkor och åldersfläckar i ansiktet och är en varsam och behaglig behandling som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna riktigt lift utan kirurgiska ingrepp

Välkommen
Aneta Månsson
Hurvas Hälsogård AB

Erfarenhet/Utbildning

Reflexology for Stress, Reflexology Academy, 2019
Deep Tissue Massage, Art Riggs, 2019
Diplomerad Massör, Hälsoteket 2019
Naturlig Facelift på Axelssons Gymnastska Institut 2018
Acupressure Mastery Program, 2015
Diplomerad Zonterapeut KomplementärMedicinska Högskolan 2013,
Reiki Steg1, 2012

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Aneta direkt:

    Energikliniken - 7999.se

    Hemsida:   www.energikliniken.org
    Telefon:      0703-57 07 88
    Boka tid:     Tidsbokning online