fbpx
Meny Stäng

Anette Nääs, Göteborg. Healing & Presentationscoach

Reiki behandlingar - Coachning i presentation

Anette Nääs i Mölndal erbjuder Reiki healing och presentationscoaching på 7999 - Alternativguiden

REIKI BEHANDLING
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Behandlingen går ut på mjuk handpåläggning, klienten lägger sig ner och blir nedbäddad och tar emot. Behandlingen är ca 60 minuter.
I Sverige är Reiki godkänt som friskvård av Skatteverket. Ansluten till Epassi.

HEALING FÖR HÄSTAR
Har din häst oro och stress hjälper healingen lugnande. Har hästen en skada kan healing hjälpa hästen att läka sig själv genom att lösa upp spänningar och stress som satt sig i hästens kropp.

Jag behandlar hästen där den står, i stallgången, box eller hagen. För optimal behandling är det lugnt och stilla runt omkring, ägaren till hästen kan vara med o sitta en bit därifrån.
Healing är en alternativ behandlingsmetod, och är hästen sjuk eller skadad ska alltid veterinär konsulteras i första hand. Reiki ersätter inte medicinsk veterinärbehandling.
Vid bokning så kommer jag till ditt stall mot milersättning.

COACHNING I PRESENTATION
Jag kan ge dig konkreta tips och verktyg som får dig att känna dig mer trygg, stabil och säker i din kommunikation och i dig själv. Du får lära dig hur du använder din kropp och röst. Hur du hanterar nervositet och hittar ditt fokus och din koncentration. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst.

Din kropp är fantastisk precis som den är. Och med några enkla knep kan du ta hjälp av den så att den förbättrar och förstärker din kommunikation. Medvetenhet är nyckeln!
Din röst är unik och ett otroligt kraftfullt och mångfacetterat verktyg. Vi kommer också arbeta med det där som får din inre kraft att lysa, ditt ljus och din energi, din passion, dina drömmar och fantasi.
Med hjälp av olika övningar och verktyg kan jag hjälpa dig att plocka fram just ditt unika uttryck och det som gör att just du lyser.

Välkommen!
Anette Nääs
Nääs Presenterar

Erfarenhet/Utbildning

I grunden är jag utbildad skådespelerska och har arbetat 15 år med skådespeleri och regi inom teater och film samt medverkat i flera dramaproduktioner på bl.a SVT.
Arbetat som ledare och coach i kommunikation och presentation i 15 år, mina kunder är allt ifrån musiker med scenskräck till chefer som ska presentera nya idéer för anställda. Sedan start har jag lett över hundra kurser i presentationsteknik samt utformat en utbildning i presentation online. Är också utbildad Reiki master och energi healing & reiki för djur. Utbildad mindfulnessinstruktör och arbetat som yoga instruktör. Jag läser också in anpassade meditationer efter kundens behov.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Anette direkt:

    Hemsida:      www.naaspresenterar.com
    Telefon:        0738 71 65 66

    Boka tid online:        Reiki behandling           Coaching i presentation

    Dela gärna sidan!