fbpx
Meny Stäng

Ann-Charlotte´s Friskvård, Piteå. Massage & Energiterapi

Massage och behandlingar som hjälper dig och din kropp till balans

Ann-Charlotte Olsson, Massage & Energiterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

När du kommer till mig så tittar vi gemensamt vad du behöver just nu och sen utgår jag från det när jag gör mina behandlingar.

Jag är en del av din resa där jag kan hjälpa dig vidare med obalanser, fast det är du som fortsätter att jobba vidare med dig själv efteråt. Jag kommer att finnas för vägledning under din resa.

Mina behandlingar:

 • Biofeedback Frekvensterapi - jag mäter, analyserar och balanserar vibrationer och svängningar i dina organ och hela ditt elektromagnetiska fält. En behandlingsform där man kan stimulera kroppen till att lösa flera problem som man normalt inte klarar av med konventionella metoder.
 • LIFE - Therapy®️- Under djup avslappning kommer man åt det som gömts undan i kroppen, både fysiskt och mentalt, vilket gör att det kan börja läka. Minskad belastning samt mera flöde i kroppen höjer livsglädjen och vår egen livsenergi. Vi balanserar nervsystemet, kroppen, mentala mönster och energikroppen.
 • Svensk klassisk massage - Jag använder varma vegetabiliska oljor i min massage. Klassisk massage ger både cirkulation och avslappning åt kropp, muskler och nervsystem.

Mina paket för din hälsa:
Vill du veta mer kan du boka ett 30 min. kostnadsfritt samtal med rådgivning runt vilken behandling som kan hjälpa dig på bästa sätt.

 • Hälsoboost
  Detta paket passar dig som har problem med tex låg energi, trötthet, ont i kroppen, utmattad. Väljer du detta paket så bokar du valfri behandling per månad under ett kvartal och går kontinuerligt för att få ett så bra resultat som möjligt.
 • Hälsosatsning
  Detta paket passar dig som har problem med sömnen, stress eller allergier och du får kontinuerligt behandlingar för att få ett så bra resultat som möjligt, jag råder dig till vilka sessioner och hur lång tid som rekommenderas utifrån ditt nuläge och ditt önskade resultat.
 • Hälsovalet
  Detta paket passar dig som är högpresterande i ditt arbete tex chef eller ledare som vill ha en djupgående förändring i din fysiska och psykiska hälsa, så att du har energi att leda och prestera på den nivå du vill så att du kan skapa framgångsrika resultat och samtidigt må bra, istället för att offra din hälsa.

 

Du finner mig på Salong Lisma i Munksund och kan boka tid på länken nedan.

Välkommen!
Ann-Charlotte "Lotta" Olsson
Ann-Charlotte´s Friskvård

Erfarenhet/Utbildning

Sv klassisk massage
Life therapy-energibehandling
Biofeedback frekvens terapi (passar även på distans).

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Ann-Charlotte direkt:

  Ann-Charlotte´s Friskvård i Roknäs finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsid:a         www.anncharlottesfriskvård.se
  Telefon:            070 - 600 82 28

  Boka tid:           Tidsbokning online

  Facebook  |  Instagram

   

  Dela gärna sidan!