Meny Stäng

Anna Ekmark, Vislanda. KranioSakral Terapeut

Anna Ekmark, Vislanda. KranioSakral TerapeutJag arbetar med olika behandlingar som jag kan kombinera efter kundens behov: Kranio Sakral behandling, Klassisk massage , Reiki healing , Access Bars och Energetic facelift.

Jag ger mej på de flesta tillstånd där jag känner jag kan hjälpa, (förutom cancer, diabetes etc...)
Allt från:
Tinnitus, nackspärr, ryggskott, sneda bäcken, foglossningar, migrän, tennisarm/golfarm, frozen shoulder, diabetes ben (för cirkulationen), ischias,
onda svanskotor, stress, ångest etc ...

Många människor lever i en konstant stress idag och många av oss mår dåligt, och till och med kraschar av det.
Jag har hjälpt många med mina metoder att kunna vända det och sakta men säkert komma tillbaka.

Jag har goda resultat efter många års arbete med Klassisk massage och Kranio Sakral terapi ( sedan 2005 ) samt arbete med Access Consiousness energibehandlingar (sedan 2011).

Eftersom jag är utbildad
Karuna Reiki® Master enligt Usui/Holy fire®II
(2018), uppgraderad till Holy Fire®III (2019) kan jag även utbilda i Reiki healing , så finns intresse för det får ni gärna höra av er.

Välkommen

Anna Ekmark

Erfarenhet/Utbildning

Diplomerad KranioSakral Terapeut, Karuna Reiki® Master (Usui Holy fire II, nu uppgraderad till Holy fire®  III)Access Bars & Energetic facelift givare , Diplomerad & Certifierad Massör, Fasciavåg & Djupvågsterapeut. Jag är även Undersköterska . Arbetat på sjukgymnastiken här i Vislanda och på vårdcentralen . Arbetat med Kranio Sakral terapi sedan 2005.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående, Mer Kunskap

Kontaktuppgifter

Kontakta Anna direkt:

    Hemsida: www.ajohnssonskroppsterapier.se

    Telefon: 073-8212316