fbpx
Meny Stäng

Astro Massage – Upptäck Din Inre Stjärnkraft

av Janet Svensson, Cert. Helhetsterapeut & Cert. Självläkningsterapeut

Astro massage

Njut av en skön behandling där astrologin och du står i fokus - lika välkommen att få som att ge bort!

Astro Massage är inte bara en vanlig massage – det är en resa genom stjärnhimlen för att upptäcka din inre stjärnkraft och återställa din balans.

Denna unika konceptmassage förenar konsten av massage med astrologins visdom för att ge dig en helande upplevelse som är skräddarsydd för din unika energi och behov.

En behandling med Astro Massage innehåller:

 • Stjärnidentifiering: Vid början av din session kommer våra erfarna terapeuter att identifiera ditt stjärntecken och kartlägga dess inflytelse på din kropp och sinne. Detta är grunden för din personliga upplevelse.
 • Energiutjämning:
  Genom en kombination av olika massagegrepp och tryckpunkter anpassade till ditt stjärntecken kommer vi att hjälpa dig att balansera din energi och frigöra blockeringar. Detta hjälper dig att återfå harmoni och välbefinnande.
 • Aromaterapi med stjärntema:
  Vi använder speciellt utvalda aromatiska oljor som matchar ditt stjärntecken för att öka avslappningen och främja din inre balans.
 • Meditation och visuell resa:
  Under sessionen kommer vi att guida dig genom en meditativ resa genom stjärnhimlen. Detta hjälper dig att koppla av djupare och ansluta till din inre stjärnkraft.
 • Personlig rådgivning:
  Efter massagen kan du diskutera dina upplevelser och få personlig rådgivning baserad på ditt stjärntecken. Vi kommer att hjälpa dig att förstå och tolka de budskap som stjärnorna har för dig.

Astro Massage är inte bara en massagebehandling - det är en spirituell och helande resa som hjälper dig att återansluta med ditt inre jag och ta till vara på din fulla potential.
Upplev Astro Massage och låt din inre stjärnkraft lysa starkare än någonsin förr!

 

Författare: Janet Svensson, Cert. Helhetsterapeut & Cert. Självläkningsterapeut    www.haelso--livsstilsterapeuterna.se

Dela gärna sidan!