fbpx
Meny Stäng

Atlantean Healing

av Katharina Arnesen, Energimedicinsk terapeut

Healing, som under Atlantis

Katharina behandlar klient med Atlantean Healing

Healing kan göras på många olika sätt och med hjälp av många olika helande energifrekvenser. Det är inte relevant att jämföra dem för att hitta det bästa sättet. Precis som det inte är relevant att i en glassbutik jämföra alla olika smaker av kulglass, för att hitta den bästa. De smakar bara olika och du kanske föredrar några av dem, men alla är glass.

Atlantean Healing
Under Atlantis användes det vi idag kallar Atlantean Healing för att återupprätta balansen inom människor, deras relationer och förhållandet till allt i miljön omkring dem. Föreställningen var att orsaken till ohälsa och sjukdom var obalans inom en kropp eller i dess miljö. Det innebar att man fokuserade på att förebygga sjukdom genom att upprätthålla en persons balans, men också återställa den så snart en obalans upptäcktes eller upplevdes.

När människor mådde bra var de balanserade i sig själva, men också i förhållande till andra och allt som fanns omkring dem. De kände sig harmoniska och upprätthöll välfungerande och stödjande relationer. De kunde fatta smarta beslut för allas bästa - istället för att vara själviska, avundsjuka eller basera sina beslut på något annat bristmedvetande som t.ex. ilska eller rädsla.
Det innebar också att de tog väl hand om sin miljö, övervägde hur de använde resurser och förhöll sig till naturen, vilket gynnade hela samhället genom att det skapade en trevlig miljö för alla.

Atlantis änglagrupp
Vi samarbetar alltid med Atlantis änglagrupp när vi använder oss av Atlantean Healing. De kan se personen som behandlas utan att bli störda av missuppfattningar, förväntningar, föreställningar eller känslor. De har dessutom obegränsad tillgång till personens fullständiga historia och mål för den nuvarande livstiden. Atlantis änglagrupp har tillgång till den kollektiva erfarenheten från otaliga behandlingar både under Atlantis och de som görs idag.

När du använder dig av Atlantean Healing tar du hjälp av intuitionen för att fånga upp störningen redan innan den har skapat ett symptom. Därefter låter du healingen reda ut problemet störningen orsakat i kroppen eller auran. Vill du prova på kan du kontakta någon av alla Atlantean Healing terapeuter i landet.

Författare: Katharina Arnesen, Energimedicinsk terapeut  www.katharinaarnesen.com

Dela gärna sidan!