fbpx
Meny Stäng

Energiterapi

av Pärla Håkans, Energiterapeut

Energiterapi är en kraftfull, holistisk behandlingsform som stödjer dig att bli den du innerst inne är.

Under en behandling arbetar vi med samtal, mental kinesiologi och energibalansering, vilket är en djupgående form av healing.

Allt är energi och påverkar vår energinivå; vad du tänker, obearbetade känslor och sår, vad du äter, hur du rör dig eller inte rör dig, vilken miljö du vistas i, vilka gifter du utsätts för, stressnivå du ofta är i med mera.
Allt är med och påverkar hur du mår idag.

Mental kinesiologi.
Genom mental kinesiologi får vi fram grundorsaken till en obalans och tar reda på vad du och din kropp behöver för att läka. Vi ser om din obalans ligger fysiskt, på kost- och näringsområdet, känslomässigt, mentalt/meridianer eller tidigare liv.

Energibalansering.
Energibalansering är ett kraftfullt verktyg en energiterapeut har att tillgå. Vi människor består till störst del av energi och väldigt lite materia. Att arbeta rent energimässigt gör att läkningsprocessen går relativt lätt och snabbt. Genom att rena, hela och balansera energiblockeringar som sitter i energifältet, i auran, kan energin åter börja röra på sig. Där energin strömmar fritt kan fysisk och själslig läkning ske.
Vi har alla sår och överlevnadsmönster från vår barndom. Genom att förstå ditt sår och överlevnadsmönster får du som klient en djup förståelse för dig själv. Du ser när du lever ur rädsla och när du lever ur kärlek. Du får övningar och verktyg som stärker dig på din väg.

Vi är alla innerst inne ren kärlek.
Vi bär alla med oss en inre längtan och ett högre syfte med våra liv. I energiterapi kommer du närmare din inre sanning och får kontakt med vem du är. Det blir lättare att leva i samklang med din inre sanning.

Under kinesiologin framkommer ibland behov av annan behandling.
Vi som energiterapeuter kan även ge dig djupgående energimassage, lymfmassage, aromamassage, hormonbalansering, kost- och näringsrekommendationer med mera, allt efter det behov som du har för att helas.

Författare: Pärla Håkans, Energiterapeut   www.levendehelande.se

Dela gärna sidan!