fbpx
Meny Stäng

Horstmanntekniken

av Eva Klingström, Horstmannterapeut

Horstmanntekniken är en enkel, noninvasiv kroppsterapi som löser upp fysiska, känslomässiga och mentala blockeringar.

Under en behandling håller terapeuten på energipunkter på klientens kropp samtidigt som hen försiktigt rör i axel- eller höftled.

Horstmanntekniken har utvecklats av den australiensiska naturterapeuten Trish Trowbridge och används över hela världen. Grundtanken är att gamla trauman och negativa upplevelser lagras i kroppens cellminne och orsakar blockeringar främst i höftpartiet, axlar och fötter.
Dessa energiblockeringar kan bli grogrund för smärttillstånd och sjukdom genom t ex en onaturlig kroppshållning, biokemisk obalans, beteendestörningar och disharmoni i kroppens subtila energisystem.

Horstmanntekniken kan ge imponerande resultat efter bara en behandling. För många har en behandlingsserie lett till livstilsförändringar för att nå fysiskt och andligt välbefinnande.

Vilken nytta kan du ha av Horstmanntekniken?

  • På det fysiska planet ökar flexibiliteten i muskler och leder vilket ger en bättre kroppshållning och lindrar eventuell smärta i t ex axlar och ländrygg.
  • På en känslomässig nivå kan tekniken hjälpa dig att bryta gamla mönster och forma nya positiva tankebanor. Processen kan leda till en häpnadsväckande utveckling.

Vilken behandlingsform passar dig?

ILEO SACRAL RELEASE
Behandlar i huvudsak höftområdet och ger oftast snabb smärtlindring vid ländryggsbesvär. Behandlingen påverkar senor och ligament och kan på så vis förhindra snedbelastning och värk.

Eva behandlar en klient med Arm-Shoulder release

ARM SHOULDER RELEASE
behandlar främst nack- och axelpartiets muskler, senor och leder. Behandlingen kan vara effektiv vid t ex musarm, whiplash, stukturellt orsakad huvudvärk och frozen shoulder. Många upplever att Arm-Shoulder Release också underlättar djupandning.

FOOT RELEASE
Används i allmänhet i kombination med andra Horstmannbehandlingar. Det är en unik, enkel behandling som via meridian – och nervsystemet löser blockeringar i hela kroppen.

SELF SABOTAGE RELEASE
Bearbetar känslomässiga mönster som hindrar oss från att nå våra mål. Dessa omedvetna energimönster har oftast formats mycket tidigt i livet men påverkar oss som vuxna t ex i våra relationer till andra.
På det fysiska planet är behandlingen lämplig för de med ländryggsbesvär eller ischias.

 

Författare: Eva Klingström, Horstmannterapeut.  www.omtanken.eu

Dela gärna sidan!