fbpx
Meny Stäng

Jag fann MWO – Multiwave Oscillator

av Jenny Hägerlund, Nyava

Äntligen vet jag, och även jobbar jag nu med, vad jag brinner för!

Ja innerst inne har jag så klart alltid vetat, för den intelligensen har vi alla – att vi vet vad vi älskar och vad som är bra för oss. Men sedan händer livet… En hel del lager läggs på oss. Vi kanske inte ens märker att dessa lager hamnar runt om oss, och vi anpassar oss. Ofta krävs det någon livsavgörande händelse för att vi ska börja rota i dessa lager. Börja städa. Så var det för mig i alla fall.

Under min period av städning och läkning hittade jag mitt varför. Detta ledde till att jag, för ca fem år sedan, så smått började träffa klienter, då som Naturterapeut och senare även som Kinesiolog och med flera andra verktyg. En stor drivkraft är att kunna ge klienterna det högsta och det bästa utifrån deras förutsättningar. Och eftersom vi alla har olika förutsättningar så skiftar den stöttningen både i hur hjälpen ser ut, vilka hjälpmedel som används och hur lång vägen, till ett bättre mående för klienten, är.
Om det känns som att vi kört fast eller om jag stöter på någon med en annan utmaning än jag tidigare har stött på, så letar jag.

Den här gången när jag letade, fann jag MWO – Multiwave Oscillator!
Multiwave Oscillator är en Frekvens- och Bioresonansmaskin och den är gjord efter originalritningarna från Nikola Tesla och George Lakhovsky i samarbete med Dr. Raymond Rife.

Behandling med MWO - Multiwave Oscillator i artikel på 7999 - AlternativguidenEn sittning i MWO gör så att de friska cellerna i kroppen stärks och deras energi ökas. Cellerna blir alltså mer kraftfulla och kan lättare göra sitt jobb, till exempel med immunförsvaret. När immunförsvaret jobbar på topp blir det automatiskt en obekväm situation för patogena mikroorganismer i människokroppen.
MWO gör dessutom att kroppen kan avgiftas 300% mer än vad levern gör under natten.

Klarare och mer energisk.
Efter en sittning kan man känna sig klarare och mer energisk. Man kan även känna att kroppen jobbar i de områden som man har bekymmer med.
En klient beskrev sensationen så här:
”Tusen tack för dagens behandling, det var riktigt häftigt hur sittningen vitaliserade o förnyade mitt system. Det var som en slags rening, ut med stagnerad, mörk, tung energi och in med ljus, härlig, lätt energi. Fast på ett enkelt, rättframt och odramatiskt sätt, kändes helt naturligt ”

En sittning kan alltså inte bara hjälpa din fysiska kropp utan även hjälpa dig till klarhet – kanske så att du hittar tillbaka till ditt eget varför och vad just du brinner för!

Författare: Jenny Hägerlund, Kinesiolog   www.nyava.se

Dela gärna sidan!