fbpx
Meny Stäng

Quantum Healing Hypnosis Technique – QHHT

av Jenny Larsson, Quantum healing hypnos utövare

Utmaningar och blockeringar i livet kan komma från tidigare liv

Många av oss arbetar SÅ mycket med oss själva, vi tar steg för att utvecklas och vi hoppar på kurser och utbildningar men upplever ändå att vi är "fast". Visste du att blockeringar, utmaningar och även fysiska problem kan komma från tidigare(parallella liv)?

Sedan jag blev QHHT practitioner har jag haft så många klienter som påverkas energimässigt av andra livstider. Och det är där hypnosen verkligen kan ta kvantsprång i vår utveckling.
Quantum Healing Hypnosis Technique eller QHHT är metoden utvecklad av Dolores Cannon i över 40 år. Hon var en hypnoterapeut som av en slump stötte på en klient som började berätta för henne om tidigare liv. Hon fick då reda på att problem/blockeringar som vi kan ha i det här livet kunde komma från andra liv och även kunde läkas omedelbart av det undermedvetna (det högre jaget).

QHHT är designat för att varsamt guida dig in i ett mycket djupt tillstånd av hypnos (theta) där du har tillgång till en större del av dig som kan alla svaren. Tidigare livsregression är bara toppen av isberget när det kommer till denna underbara teknik som också låter dig ansluta till ditt högsta jag för alla de svar du söker.
Det är en multidimensionell upplevelse där du tar emot meddelanden som kommuniceras till dig av ditt Högre Jag. Man uppnår ett djupt tillstånd av avslappning (theta-tillstånd) där vi också kan få tillgång till vårt högre jag. Medan vi är här kan vi få till oss djupare kunskap och få läkning. Det är ursprungskraften inom varje person, den allvetande, mest omtänksamma delen av dem som också tar hand om dem i varje ögonblick av deras liv. Vissa människor hänvisar till denna del av sig själva som det högre jaget, översjälen eller som Dolores Cannon kallade det "subconscious"

Det finns många anledningar till att människor kommer för att ha en hypnossession. Vissa kommer av nyfikenhet, vissa har frågor om sitt livssyfte, sina relationer, arbete eller hälsoproblem och man tar med din lista med frågor till sessionen.
I allmänhet vill man ofta bättre förstå varför deras liv har varit som det varit, och viktigast av allt, hur man går vidare på bästa möjliga sätt. QHHT erbjuder varje person ett sätt att koppla till sin själ och sin oändliga visdom. Theta tillståndet gör också att egot tonas ner och vi får de sanna svaren.
Sessionen spelas in och många upplever en tydligare koppling till sitt högre jag efter en QHHT-session och för varje gång de lyssnar på inspelningen.

Kort sagt-hypnosen kan lösa så mycket blockeringar som vi kanske inte ens är medvetna om att vi har. Och när vi får svaren- då kan vi läka.
I ljus och mycket kärlek
/Jenny

Författare: Jenny Larsson, Quantum healing hypnos utövare    www.soulplanet.se

Dela gärna sidan!