fbpx
Meny Stäng

Samtalsterapi

av Tiina Cosmo. Relations/par och individuell samtalsterapeut.

Att få erbjuda samtalsterapi till människor som hamnar i krissituationer är inte bara en ansvarsfull uppgift, utan även en oerhört meningsfull sådan.

Genom mitt arbete som samtalsterapeut är jag här för att stödja just dig när du navigerar genom de överväldigande känslor som en kris kan föra med sig – vare sig det är ångest, rädsla, stress eller sorg. Tillsammans utforskar vi olika verktyg och strategier som kan vara till hjälp för dig, för att hantera dessa känslor på ett sätt som främjar din inre hälsa och välbefinnande.

Min roll som terapeut sträcker sig bortom bara samtal
Jag är här för att hjälpa dig att identifiera och förstå de djupt liggande orsakerna till den kris du upplever. Det kan vara tidigare trauman, relationella konflikter eller handlingsstrategier som inte längre tjänar dig. Genom vårt arbete tillsammans, är mitt syfte att guida dig mot insikter och lösningar som kan hjälpa dig att hantera och övervinna dessa underliggande problem.
I våra samtal får du möjligheten att se dina problem från helt nya perspektiv. Jag är här för att erbjuda dig stöd och vägledning, och hjälper dig att utforska din situation på sätt som du kanske inte tänkt på tidigare.

Trygg och stödjande miljö
I vårt terapirum skapar vi en trygg och stödjande miljö där du kan vara helt öppen och ärlig om dina behov, känslor och tankar, utan fruktan för att bli dömd eller kritiserad. Det är genom den här öppenheten och ärligheten som vi tillsammans kan mildra de känslor av ensamhet och isolering som så ofta omger en krissituation.

Mål med terapin
Genom samtalsterapi är mitt mål att hjälpa dig att inte bara acceptera, utan även omfamna dig själv och dina känslor, även när det är som svårast. Genom detta arbete, stärker vi din självkänsla och självmedkänsla samt bygger upp en inre styrka och motståndskraft. Jag är här som din trygga och lyhörda följeslagare på din resa mot läkning och välbefinnande, redo att stödja dig genom varje lite steg på vägen.

Författare: Tiina Cosmo. Samtalsterapeut  www.samtalsro.se

Dela gärna sidan!