fbpx
Meny Stäng

Äventyret att skriva ursprunglig text

av Katharina Arnesen, Energimedicinsk terapeut

A Lighter Life - An Introduktion to a Light-filled Life and Atlantean Healing

Boken A Lighter Life - An Introduktion to a Light-filled Life and Atlantean Healing finns på 7999 - Alternativguiden

Vi hade flera möten i Stockholm under tiden Birkan Tore spelade in TV-programmet "Räddad av änglar".
Den första gången vi sågs för att arbeta med bokprojektet om Atlantean Healing ledde han oss i en avsiktsförklaring om att vi skulle genomföra det efter bästa förmåga. Låt oss bara säga att det gudomliga inte tar lätt på sådana överenskommelser. De gick omedelbart till handling för att hjälpa oss att nå vårt mål.

Vi spelade in mötena. Jag transkriberade och arbetade med texten. När han var klar med TV-inspelningen fortsatte vi våra möten, först på Skype och sedan på Zoom. Jag började lägga märke till fler och fler sammanträffanden när det gällde vilket ämne jag transkriberade, forskade om, kanaliserade och skrev om och vad som pågick i mitt liv. Det var som att mitt liv och mina relationer redde ut sig och började läka det som behövde läkas, som hade att göra med det jag skrev om.

Ibland var det omöjligt att skriva.
Jag brukar inte skjuta upp uppgifter jag åtagit mig, så att ta paus från att skriva på ett pågående projekt var inget jag var van vid. Ibland var jag tvungen att läsa flera böcker, gå kurser, titta på dokumentärer eller filmer om en mängd olika ämnen först. Även om det vid första anblicken kanske inte verkade vara ämnen som rörde vår bok, fördjupade det min förståelse av vad jag skrev om eller hjälpte mig att lösa och läka det som pågick i mitt liv.

Grupper av Atlantiska änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare har varit mycket närvarande och engagerade när jag skrivit om dem eller om ämnen som de är specialiserade på. Jag är tacksam för att de är oändligt tålmodiga, men de verkade ha en väldigt diffus uppfattning om tid, samtidigt som deras fokus på vårt mål var stadigt. Vi trodde flera gånger att projektet nästan var klart, men…

Fem år senare.
Efter fem år av möten där våra gudomliga medhjälpare tillhandahöll mer och mer fascinerande material hade vi ett manuskript för en bok på 600 sidor, vi som från början hade tänkt oss en bok på 70-80 sidor. Vi bestämde oss för att dela upp den i två böcker, för att göra dem lättare att läsa. Skulle bara ha en sista genomläsning, fixa några detaljer, när de meddelade att vi behövde lägga till lite information. Det tog ytterligare ett antal månader och gav boken 150 nya sidor innan det stod klart för oss båda att nu var den här delen av projektet klar.

"Gudomligt anställda"
Det är så mycket som har förändrats i oss sedan vi började med det projektet, ”A Lighter Life – An Introduction to a Light-filled Life and Atlantean Healing”, att vi verkligen kan säga att vi inte längre är de personer vi var då. Våra liv har förbättrats enormt, även om vi hade bra liv även innan det här bokprojektet. Det är också kristallklart för oss båda att vi inte, som vi trott, är egenföretagare – vi är gudomligt anställda.

Du kan läsa mer om boken och även se var du kan beställa den på denna länk

 

Artikelförfattare: Katharina Arnesen, Uppsala. Energimedicinsk terapeut  www.katharinaarnesen.com

Dela gärna sidan!