Meny Stäng

Be Free Now, Klippan

Din utveckling och din tro på dig själv är alltid fokus. Känner du en längtan att släppa det som hindrar dig att leva fullt ut - så finns jag här för dig.
Det som ger mig genuin glädje och tillfredsställelse är att se människors mod att läka det som är allra djupast ner och få kontakt med den harmoni och glädje som alltid finns i det inre.

När vi släpper gamla föreställningar och får tillgång till vår kraft och kreativitet öppnar vi samtidigt upp för djupare kontakt med djur, natur och andra människor och steg för steg för vår själ. Vi är en själ som bor i en kropp som vi behöver ta hand om.

När vi blir medvetna om att vi inte bara är vår kropp, tankar och känslor så får vi tillgång till livets rikedom.

Mina redskap, sedan 20 år, är Reiki, Roht- och Regressionsterapi, Medial rådgivning och utbildningar i Reiki, Roht- o Regression. Mitt starkaste redskap är min kontakt med ditt och mitt högre jag och ditt omedvetna som ger mig den information jag behöver för att guida dig på allra bästa sätt. Det är din resa, ditt mod som bestämmer hur mycket du vill utvecklas - jag kan bara vara ditt redskap i din resa i ditt inre.

RohtTerapi är en lätt hypnos där du kommer i kontakt till roten av det som är ett problem för dig, oavsett om problemet är fysiskt, psykiskt, mentalt el andligt. När du är totalt närvarande i ursprunget till problemet så kan läkning ske.

Erbjuder övernattning i mitt healinghus i samband med utbildningar el intensivterapi där du kan få de behandlingar du behöver under 3-5 dgr.

med kärlek
Hanne Tara

Arbetar inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående

Kontakta oss här:

    Kontaktuppgifter:

    Hemsida: www.befreenow.se
    Telefon: 0704-37 33 07