fbpx
Meny Stäng

BeneVitae Hälsoklinik, Skånes Fagerhult.

Hälsoanalyser - Behandlingar - Rådgivning

Gunilla Andersson, Alternativmedicinsk terapeut och homeopat finns på 7999 - Alternativguiden Kliniken grundades av mig, Gunilla Andersson, 2003. Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och välmående och hur detta kan uppnås genom att titta på helheten av människan.
Har under åren byggt upp min kompetens och erbjuder numera homeopati och alternativmedicinska behandlingar. Till mig kommer klienter som söker för ett visst tillstånd, har symtom på obalans i kroppen eller vid sjukdom.

Mina behandlingar och tjänster:

Alternativ medicinska behandlingar:

Steg 1 - Hitta orsaken
För att finna orsak och identifiera symptomen inleder vi med ett samtal och du får beskriva vad du besväras av. Jag gör sedan en blodanalys eller en frekvensscanning för att finna vad det är som orsakar en obalans i din kropp.

Steg 2 - Behandling
Med utgång från steg 1 kan jag inleda behandling med näringsmedicin och homeopati. Jag informerar dig om vad som orsakar din obalans och förklarar vad insatt behandling innebär samt vi diskuterar även vad du själv kan göra för att förbättra din situation. Det kan vara ändringar i kost och näring, livsstil, motion och liknande för bättre hälsa och välmående.

Steg 3 - Uppföljning
Vid behov, eller om du så önskar, bokar vi tid för återbesök för att följa upp att din behandling givit önskat resultat. Vid behov gör vi ny analys samt kan korrigera din behandling och justera din näringsmedicin eller homeopatiskt innehåll då din kropp nu påbörjat sin läkningsprocess.

Arteriografi:
En smärtfri metod för att utreda kärlsystemets hälsa, vilket ger indikationer på om man befinner sig i riskzonen att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar.

Information:
Gör även företagsbesök och arrangerar föreläsningar med olika teman kring livsstil och förebyggande vård. Kontakta mig för bokning.

Varmt välkommen!
Gunilla Andersson
BeneVitae Hälsoklinik

Erfarenhet/Utbildning

Alternativmedicinsk terapeut och homeopat

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Gunilla direkt:

    BeneVitae Hälsoklinik i Skånes Fagerhult finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:         www.benevitae.se

    Telefon:           0709 - 72 12 11

    Dela gärna sidan!