fbpx
Meny Stäng

Birgitta Johansson, Sundsvall. Friskvårdsterapeut

Hälsa, Välmående & Glädje

Birgitta Johansson, Zonterapeut & Massör finns på 7999 - Alternativguiden

Hos Mudita erbjuder jag dej holistiska kroppsbehandlingar som zonterapi, lymf-och taktilmassage, IR bastu och Mediyoga i en lugn, trygg och rogivande miljö.

Med behandlingarna och yogan stödjer vi kroppens naturliga förmåga till självläkning. Vi stärker immunförsvaret och stimulerar kroppens alla organ, funktioner och system som påverkar hur vi mår på alla plan. Vi väcker energi i områden med obalans och stagnationer, stimulerar blodcirkulation, lymfsystem och kroppens naturliga energiflöde. Oavsett vilken behandling Du väljer gör jag den personlig utifrån dina behov och förutsättningar.

Hur vi känner och upplever vårt liv påverkar vår hälsa i stor grad. Har vi ett liv där vi känner tillit, glädje och meningsfullhet så kan vi nå den balans som vår kropp och vårt sinne behöver för att hålla oss friska och läka det som behövs. I lugn och stillhet och när vi känner oss trygga når vi närmare våra känslor och vårt inre. Där börjar ofta resan mot välmående, hälsa och ett liv i glädje och harmoni. Hos mig finns alltid tid för både samtal och återhämtning i stillhet och ro.

Tjänster
Du kan boka och läsa mer om mina tjänster på Boka Direkt

Produkter
Hos mig kan Du också köpa ett urval av underbar ekologisk hudvård från Organic by Sara samt produkter från Veda Lila som exempelvis ekologisk sesamolja till din hud och massage, ekologisk ingefära och gurkmeja, Medimix tvål och örtte.

 

Välkommen!
Birgitta Johansson
Mudita Company

Erfarenhet/Utbildning

Dipl. Zonterapeut, Lymf- och Taktilmassör och Mediyogainstruktör

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Birgitta direkt:

    Mudita Company i Sundsvall finns på 7999 - Alternativguiden

    Telefon:          0768 - 380 493

    Boka tid:         Tidsbokning online

    Facebook  |  Instagram

    Dela gärna sidan!