Terapeut - gå med idag!

Sveriges snabbast växande portal för alternativa behandlingsformer

Hur fungerar det?

Var sökbar i din kommun

För att vara sökbar i din kommun, kostar det 500:- / år. Här ingår skapandet av din profilsida som visas på sidan för din kommun samt de ändringar som du vill göra under året.

Vid registreringen ansluts du till automatisk betalning på årsavgiften som upprepas med 12 månaders mellanrum.

Du kan anmäla dig när som helst under året då avgiften avser 12 månader - inte kalenderår. Du har ingen uppsägningstid och kan när som helst avsluta din årsbetalning och därmed ditt deltagande på 7999.se.
Samtliga priser är exklusive moms.

Var sökbar i hela landet

Driver du en skola eller ett förbund och har din verksamhet i hela landet, kan du ansluta din verksamhet i alternativet “Hela landet” då visas din profilsida både i hela landet samt i alla enskilda kommuner.

Kostnaden är 1500:- per år. Här ingår skapandet av din profilsida och alla ändringar du vill göra under året. Din sida visas upp på sidan för hela landet samt i bildkarusellen på alla enskilda kommuner. Vid registreringen ansluts du till en automatisk betalning på årsavgiften som upprepas med 12 månaders mellanrum.

Du kan anmäla dig när som helst under året då avgiften avser 12 månader - inte kalenderår Du har ingen uppsägningstid och kan när som helst avsluta din årsbetalning och därmed ditt deltagande på 7999.se.
Samtliga priser är exklusive moms.

Erbjudande till nya terapeuter - Vi hjälper dig med Din sida!

Värde 500:-

PASSA PÅ FÖRE 31 MAJ! Tycker du det är svårt att formulera texten på din sida? När du registrerar ditt företag på 7999.se så hjälper vi dig med detta utan kostnad. Vi formulerar dina texter och redigerar bilder så att din sida blir professionell och trevlig. (Ordinarie pris 500:-)

OBS Du skall ändå fylla i grunduppgifterna på formuläret som kommer upp efter betalning!

Vem får ansluta sig?

Du kan ansluta dig till 7999.se om du uppfyller följande krav:

  1. Du är en privat vårdgivare (klinik, terapeut, retreat/hälsohem, etc) och erbjuder alternativa behandlingsmetoder.
  2. Din verksamhet utgår från naturliga produkter och/eller terapeutmetoder som stödjer kroppens egen läkningsförmåga.
  3. Att du godkänner och följer de lagar och förordningar som gäller för din verksamhet samt utöver det, de etiska regler som gäller för deltagande på 7999.se

Din egen profilsida

Du får en egen profilsida som beskriver din verksamhet och visas på den eller de sidor du väljer. På din profilsida får du också ett kontaktformulär där besökarna kan kontakta dig direkt.

Se exempel på profilsida här >>        |       Se exempel på företagssida här >>  

Du kan ångra dig.

Om du ångrar ditt deltagande på 7999.se inom 15 dagar efter din registrering, kontaktar du oss, och du får 100 % av din avgift tillbaka.

Vill du avbryta återkommande betalning loggar du in och gör detta under Mitt konto eller kontaktar oss.
Du betalar endast för 12 månader och kan avsluta ditt deltagande när du vill, utan uppsägningstid.