fbpx
Meny Stäng

CAM – Carlstad Alternativ Medicin

CAM - Carlstad Alternativ Medicin finns på 7999 - Alternativguiden

Vi tar hand om hela dig när du behöver lindra smärta och besvär eller vill unna dig en stunds avkoppling och välmående.

Våra tjänster:

Massage - Att få musklerna knådade är avslappnande och skönt, hormoner som ger lugn frigörs och musklernas spänningsgrad minskar samtidigt som koncentrationsförmågan ökar och immunförsvaret stärks.

Koppning - genom att massera eller punktbehandla med koppor så skapas ett undertryck som lyfter upp hud och bindväv som då främjar blodcirkulation och lymfflöde.

Atlaskotan - behandling med ATLANTOtec® metoden med huvudsyfte att åtgärda funktionsstörningar i översta nackleden. De flesta patienter får en mer balanserad och upprätt hållning efter behandlingen vilket ofta medför minskad snedbelastning i hela ryggen från nacken ända ner till höften.

Akupunktur - behandlingen frisätter bland annat hormonet endorfin som kopplas till smärtlindring och välmående. Dessutom påverkas kroppen till homeostas – jämvikt som bl.a påverkar lymf- och blodflödet, inre organ samt immunförsvaret. Akupunktur har dessutom en tydlig lugnande verkan.

Samtalsterapi - vi hjälper dig att förstå mer om dig själv och din situation och att kunna hantera sådant som är jobbigt.

Välmående - unna dig en stunds avkoppling i tillvaron och njut av t.ex Ansiktsbehandling, Fisk pedikyr SPA, Helkropps skrubb, Helkroppsinpackning, Hot stone massage, Hälsobänk, Vibrosauna m.m

 

Vi har varit verksamma sedan 2003. Under årens lopp har åtskilliga värmlänningar gett oss förtroendet att sköta deras hälsa och återkommer till oss med jämna mellanrum.
Men inte bara det. Vi har dagligen patienter som reser till oss från Stockholm, Göteborg och andra delar av landet. Ofta även från andra länder i Europa.

Vi hoppas och tror att det beror på att vårt arbete faktiskt ger resultat.

Välkommen till oss du också!

 

Erfarenhet/Utbildning

Våra terapeuter är dokumenterat välutbildade inom sina behandlingsområden.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta CAM direkt:

  CAM - Carlstad Alternativ Medicin finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:        www.c-a-m.se
  Telefon:          054 - 188 788

  Följ oss på Facebook

   

  Dela gärna sidan!