Meny Stäng

Camilla Andersson, Halmstad. Massör och Kroppsterapeut

Camilla-Andersson-Din-Egen-Kraft

Låt mina varma, starka händer hjälpa dig att må bättre och mjuka upp dina muskler.

Hos mig kan du boka Klassisk Svensk Massage och den holistiska behandlingen Transfigura Kroppsterapi för en riktigt djup avslappning och ökad självläkning. En av mina populäraste behandlingar är 60 eller 90 min massage mixat med kroppsterapi – det är som två behandlingar i en säger mina kunder.

Jag vill stärka det friska och hjälpa dig må bra i både kropp och själ. Jag lyssnar närvarande på dig. Ofta är livssituationen orsak till muskelspänningar. Du väljer själv om du vill vara tyst eller samtala. Jag är lyhörd för dina behov. Jag är noga med att hitta det "perfekta" trycket för dina muskler. Jag tillämpar tystnadsplikt.

I dessa Coronatider tar jag inte i hand, håller social distans och öppnar dörren för dig in till mitt behandlingsrum. Jag tvättar huvudkudden med både diskmedel och ytdesinfektion mellan varje kund. Du får som vanligt ditt eget engångslakan och nytvättad handduk. Jag har få kunder per dag i min studio, vilket minskar smittspridningen. Och om du känner dig sjuk eller har hosta, så ber jag dig flytta fram din massagetid. Tillsammans hittar vi en lösning som passar oss båda.

Hos Din Egen Kraft kan du använda din friskvårdspeng från Actiway och ePassi. Jag är även samarbetande mottagning för Hälsoresurs. De säljer Klippkort på massage via Benify, Wellnet och Söderberg & Partners.

Varmt välkommen!
/Camilla

Erfarenhet/Utbildning

Diplomerad massör hos Hälsoteket i Malmö, examen 2006.
Erfarenhet, teori och praktik av energiarbete och kroppsterapi Transfigura, med läraren och healern Stanny Lansloot, sedan 1999.
Behandlar och utbildar i kroppsterapi Transfigura i Sverige, sedan 2011.
Symbolpedagog med terapeutiskt förhållningssätt
Hälsopedagog, 30 hp Högskolan i Halmstad
Egen erfarenhet av att hantera livets utmaningar, gått flera år i olika terapier samt förbättrat min egen livskvalitet och hälsa sedan 1999.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Förebyggande friskvård, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter

Kontakta Camilla direkt:

    Din-Egen-Kraft-Halmstad

    Hemsida:    www.dinegenkraft.se
    Telefon:       0703-12 32 18

    Facebook | Instagram