Meny Stäng

Carina Johansson, Malmö. Samtalsterapeut

Kropp, själ och psyke är en helhet och att det är viktigt att se till helheten för att kunna uppleva balans.  I min egen livsresa har jag fått uppleva hur välgörande och utvecklande det har varit att gå i terapi och hur det kan öppna upp och skapa förändring. Jag tycker om att få använda mina erfarenheter och min kompetens för att hjälpa människor att hitta tillbaka till sig själva.

I samtalsterapi utgår vi från där du som klient befinner dig. Det är kanske en pågående kris, något som ligger dolt sedan länge eller ett behov av utveckling. Jag använder mig av meditations- och mindfulnessövningar vid behov.

Mina tjänster:

 • Samtalsterapi
 • EFB Metoden
 • Regressionsterapi
 • Mindfulness och Meditation
 • Coachsamtal

 

Välkommen
Carina Johansson
Terapistugan

Erfarenhet/Utbildning

Nordiskt Institut för Psykoanalys
Humanova - Coach
SERakademin - Samtals- EFB- och regressionsterapeut

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Emotionellt, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter

Kontakta Carina direkt:

  Terapistugan i Malmö - 7999.se

  Hemsida:     www.terapistugan.se

  Telefon:        0703 - 51 85 51