Meny Stäng

Tankeliv, Vadstena. Samtalsterapi & Coaching

Samtalsstöd och personlig utveckling

Carola Monicadotter Lööf, samtalsterapeut på 7999 - Alternativguiden

Drömmer du om att ta steget till ett “nytt” liv men vet inte hur? Sitter du fast och vet inte hur du ska komma vidare? Eller känner du dig stressad och behöver hjälp att hantera det?

Oavsett vad du funderar på kan Utvecklande samtal vara ett alternativ till att söka reda på svaren. Du får tillfälle att reflektera över dina behov och värderingar och öva dig i att bryta beteendemönster som inte är gynnsamma. Samtalet ger dig modet att våga utmana dig själv i att finna inre lösningar och aktivt gå mot en meningsfull tillvaro.

Samtalen sker online eller via telefon och är därför platsoberoende. Övrigt enligt överenskommelse.

Hur vet jag att Utvecklande samtal är rätt för mig?
Oavsett vilken frågeställning som finns inom dig kan Utvecklande samtal vara ett alternativ till att söka reda på svaren. Samtalen kan handla om att öka din självkänsla/ självförtroende, byta eller förbättra din jobb situation, finna din inre ledare, stresshantering, mental träning eller gå mot en ny livsriktning, m.m.

Samtalens teoretiska plattform är:
- ACT (Acceptance Commitment Therapy) som är en vidareutveckling av KBT (Kognitiv beteendeterapi). Modellen erbjuder en genväg förbi det språkliga tänkandet genom sin grund från en nyare form av inlärningspsykologi (RFT (Relation Frame Theory)). ACT går direkt till upplevandet av vårt tänkande med hjälp av metaforer, övningar, värderiktade handlingsval och förändring.
- Psykosyntesen bygger på att varje människa är unik och har en egen potential till utveckling. Inom psykosyntesen är viljan och det egna ansvaret centrala begrepp. Vi behöver omsätta våra insikter till praktiskt handlande i vardagen och för att kunna göra det behöver vi utveckla vår vilja.

 

Välkommen för ett samtal!
Carola
Tankeliv AB

Erfarenhet/Utbildning

Samtalsterapeut och Coach. Yogalärare. Reikimaster. Inspiratör.

Diplomerad Samtalsterapeut inom KBT med inriktning ACT (Acceptance Commitment Therapy) och Samtalscoach inom Psykosyntes.
Diplomerad som Soulful Transformation Terapeut samt Kundalini- och medicinsk yogalärare.
Reiki Master inom Holy Fire Reiki och klassisk Ushi Reiki.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Carola direkt:

    Tankeliv i Vadstena finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:              www.tankeliv.se
    Telefon:                076 -  787 90 78

    Facebook  |  Instagram  |  Linkedin