Meny Stäng

Caroline Wåhlstedt, Livsbalans för dig

'Livsbalans för dig' föddes ur en längtan att få skapa något eget, att få möjligheten att göra det jag brinner för, vara en inspiration för andra & hjälpa till på resan mot välmående.

Jag arbetar i nuläget med olika energi- & massagebehandlingar, meditationer etc. som är en väldigt bra grund för att bygga upp, behålla och underhålla välmående. Jag har fokus på att arbeta och inspirera inom alla aspekter av oss människor, med helheten och balansen i kropp, själ & sinne.

Jag utbildar mig just nu även inom områdena hälsoinspiratör, heart coach samt återhämtningsterapeut. Det är en spännande tid och jag ser så mycket fram mot att få dela mina verktyg, min kunskap och min erfarenhet vidare till dig.

Jag förstår vikten av att möta människor med förståelse, medkänsla och värme. Det är ovärderligt för att man sakta med säkert ska hitta ny ork, kunna ta emot verktyg, göra jobbet och känna stöd i att våga ta de viktiga stegen tillbaka kanske på lite vingliga ben.

Du är inte ensam, jag förstår hur du kan känna, låt mig veta om det finns något jag kan göra för dig.
Jag vill också nämna, att det för mig är otroligt viktigt med diskretion & tystnadsplikt, hos mig kan du känna dig fullständigt trygg.

Kram
/Caroline
Livsbalans för dig

Erfarenhet/Utbildning

Access Bars
Healing
Meditation

Pågående utbildningar:
Hälsoinspiratör
Heart Coach
Återhämtningsterapeut

Arbetar inom följande kategorier

Emotionella problem, Förebyggande friskvård, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter:

Hemsida: www.livsbalansfordig.se

Kontakta Caroline här: