Meny Stäng

Christina Wendel, Helsingborg. Massör

Christina Wendel, Helsingborg. Massör

Vi som arbetar här på Harmoni & Balans heter Christina Wendel och Inger Sandin och vi har mångårig erfarenhet av kroppsvård och hälsa.

Hos oss kan du bl a boka klassisk massage, shiatsu, bambumassage, aromamassage lymfmassage eller anmäla dig till en qi gong kurs.

Vi erbjuder även en stund i vår andullationsbädd med program anpassade efter dina behov.
Andullationsmassagen är en massageterapi med djupverkande infravärme som ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad och kan på så sätt bidra till minskad smärta och reducerad stress.

Varmt välkommen till oss!

Christina Wendel/Inger Sandin
Harmoni & Balans

Erfarenhet/Utbildning

Christina har arbetat med massage sedan 2004 och har drivit eget företag inom friskvård och hälsa under många år. Under åren har hon även samlat på sig erfarenheter inom spa- och kroppsbehandlingar samt utbildat sig till shiatsuterapeut och qi gong instruktör.

Inger har arbetat som massageterapeut i 14 år och utbildade sig på Hälsoteket i Malmö. Inger har svensk klassisk massage som grund men har under åren byggt på sina kunskaper genom olika utbildningar tex bambumassage, aromamassage, hot stone massage och shiatsu.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Harmoni & Balans direkt:

    Hemsida: www.harmoniochbalans.com

    Telefon: 0707-522518/0900-099198