Meny Stäng

Emelie Hall, Hjo. Kraniosakralterapeut

För bättre hälsa och välmående i kropp och själ

Emelie Hall, Kraniosakralterapeut i Hjo finns på 7999 - Alternativguiden

Som erfaren Medicinsk Massageterapeut och Biodynamisk Kraniosakralterapeut integrerar jag flera olika holistiska, djupverkande och terapeutiska behandlingsmetoder för att behandla olika åkommor, problem och obalanser, förebygga sjukdomar och främja hälsa på lång sikt.

Som kroppsterapeut och alternativmedicinare tror jag på att man ska vårda kroppen, inte kriga mot den.

Behandlingar:

 • Biodynamisk Kraniosakral terapi - behandling för huvudvärk, axel-, nack- och ryggbesvär, ledbesvär och whiplashskador, kronisk smärta, migrän och fibromyalgi. Koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem är andra exempel där metoden är effektiv.
 • Medicinsk massage - en professionell, djupgående, behandlande massagebehandling i förebyggande, friskvårdande eller rehabiliterande syfte anpassad utifrån hur du och din kropp mår just idag. Medicinsk massage inriktar sig på att få och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa.
 • Terapeutisk Gravidmassage - bygger på specifika kunskaper och tekniker för att behandla de fysiska och hormonella förändringar som sker med kroppen under graviditeten. Det är en unik behandlingsmetod som skiljer sig från annan gravidmassage eftersom den utgår från den gravida kvinnans kropp som samtidigt ses som en enhet med det ännu ofödda barnet.
 • Kinesiotape - läker skador upp till dubbelt så fort. Minskar smärtor, svullnader, inflammationer samt ökar cirkulationen. Även mer kroniska besvär kan behandlas med hjälp av kinesiotape.
 • Djupvågsbehandling - Swedish Fascia Vibes är en behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. Effektiv, skonsam och behaglig behandling med vågrörelser som når brett och djupt. Ökar rörlighet och avslappning, förbättrar flöde och cirkulation

"Hos mig blir du sedd och hörd och jag gör mitt yttersta för att du ska må bättre."

Välkommen!
Emelie Hall
Skatan & Svalan - massage och hälsa

Erfarenhet och utbildningar

Medicinsk massageterapeut
Kinesiotape
Reconnective Healing
Diplomerad Gravidmassage
Qi-terapi
Kraniosakralterapi
Biodynamic Cranial Education

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Emelie direkt:

  Skatan & Svalan i Hjo finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:      www.skatanosvalan.se
  Telefon:        070 201 72 85

  Boka tid:       Tidsbokning online

  Följ mig på Facebook