Meny Stäng

Fascia balance i Östergötland

Välmående och avkoppling från topp till tå

Lili-Ann Hultman, Fasciaterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Ur ett holistiskt perspektiv finns vi för dig och ditt välmående.

Våra tjänster och behandlingar är förebyggande, behandlande, rehabiliterande samt erbjuder en upplevelse och i vissa former även en personlig utveckling.

 

På våra mottagningar i Linköping och Kisa erbjuder Fascia balance:

 • Tuning® karaktärsutveckling - övervinn dina hinder och blockeringar för att bli så frisk, lycklig och framgångsrik som möjligt.
 • OptimumMind® - en coachning som går ut på att med en process hjälpa klienten att på några få sessioner bli av med eventuella fobier och känslomässiga trauman och därefter främja processen för att bli av med ångest, oro och stress och hitta tillbaka till det välmående som egentligen alltid funnits ”under ytan”.
 • Fasciamassage - djupvågsbehandling med Swedish Fascia Vibes är ett effektivt sätt för ökad rörlighet och avslappning, förbättrad cirkulation och ökat vätskeflöde i kroppens bindväv.
 • Medicinsk laser - används för besvär vid smärta, värk, inflammation, sår och bensår där laserterapi påskyndar cellernas och kroppens självläkning.
 • Aroma touch massage -  en lätt energimassage där man använder essentiella terapeutiska oljor för att få kroppen i balans, frigöra stress, energigivande och uppiggande för kropp, psyke och själ. Behandlingen används ofta i en läkningsprocess eller i förbyggande syfte.
 • Floating (kommer 2022) - du flyter i en stor tank med 34,8 gradigt saltvatten som ger ett slags här-och-nu-tillstånd för att vila hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn. Behandlingen har visat sig effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, depression och ångest. Resultatet kan hålla i sig upp till fyra månader efter behandlingsperioden.
 • OptimumTräning® -  ett helt nytt sätt att balansera kroppen och åtgärda snedbelastning genom att aktivera de viktigaste, djupt liggande och oftast förbisedda, musklerna som är ansvariga för att ta upp större delen av belastningen i olika situationer. Behandlingen hjälper dig till smärtfrihet, förbättrad rörlighet och styrka samt en ökad prestationsförmåga.
 • Detox - en elektrolytisk avgiftning där du sätter ner fötterna i en balja med varmt, lätt saltat vatten och får ett band runt handleden. Genom jonisering får din kropp hjälp att rensa ut slaggprodukter och gifter i kroppen via porerna i fötterna. Efter behandling känner du dig piggare, har mer energi, får bättre hy etc.

Produkter
Hos oss kan du köpa Fasciaklinikernas kosttillskott, speciellt framtagna för att avlasta din Fascia.

 

Välkommen till oss!
Lili-Ann Hultman
Fascia balance i Östergötland

 

Erfarenhet/Utbildning

Diplomerad Aroma Touch massör
Certifierad Fasciaspecialist
Massageterapeut
Kilman Health Professional Tuning®
OptimumMind®
OptimumTräning® (under utbildning)

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Lili-Ann direkt:

  Hemsida:    www.fasciaklinikerna.se/linkoping

  Telefon:       070 534 30 08

  Facebook  |  Instagram