fbpx
Meny Stäng

För en välmående rygg och nacke

av Py Öberg, Atlas specialist

Har du problem med ryggen eller nacken?
Du är inte ensam, och många gånger beror det på att atlaskotan är förskjuten. Med hjälp av metoden AtlasPROfilax finns det hjälp att få.
– Jag hade själv problem med smärtor och felställningar i ryggen innan jag fick hjälp av den här behandlingen, säger Py Öberg som idag arbetar med att hjälpa andra med samma problematik.

Vi människor har 33 kotor, varav atlaskotan är den översta som sitter närmast våra huvuden.
Det är vanligt att kotan förskjuts, vilket kan ge upphov till både fysiska och psykiska problem.
Py Öberg Atlasspecialist Göteborg – En snedställd atlaskota kan vara den bakomliggande orsaken till bland annat ischias, ländryggssmärtor, huvudvärk och whiplash, säger Py som själv tidigare hade smärtor i ryggen under väldigt lång tid.
Lösningen för Py blev AtlasPROfilax, en schweizisk icke-medicinsk teknik som fungerar både förebyggande och för personer som redan har svåra besvär. Py fick behandlingen i Tyskland och efter att tidigare ha haft problem med såväl felställningar som värk blev hon sakta men säkert återställd.
– Jag hade själv en krokig ryggrad och var både kobent och utan svank. Det gav mig smärtor och infektioner och mitt liv påverkades såklart negativt av det. Efter att jag behandlades i Tyskland försvann både felställningar och smärtor nästan helt, säger hon och berättar att hon efter behandlingen själv kom att utbilda sig till atlasspecialist och tog metoden till Sverige.

Hon har även studerat massageterapi, fysiologi och kostrådgivning för att kunna erbjuda ett helhetsgrepp inom hälsa, där hon hjälper patienten att ta hand om såväl sitt inre som sitt yttre. Metoden hon arbetar med är skonsam och många gånger räcker det med en enda behandling, även om äldre människor ofta rekommenderas att ta några kompletterande efterbehandlingar.

– Då använder jag andra maskiner som arbetar mer på djupet och påverkar celler och nerver, säger hon.
Den första konsultationen är alltid kostnadsfri och behandlingen fungerar både förebyggande och för de personer som lider av svåra besvär.
– Jag arbetar längs nacke och ryggrad med en vibrerande maskin som korrigerar atlaskotan.
Proceduren kan vara lite smärtsam för vissa, men många tycker bara det är skönt.

Författare: Py Öberg, Atlas specialist  www.pyoberg.se

Dela gärna sidan!