fbpx
Meny Stäng

Jenny Larsson, Borås. Quantum healing hypnos utövare

Hållbarhet - för kropp, själ och planet

Jenny Larsson, Borås finns på 7999 - Alternativguiden

Välkommen till Soulplanet!

Jag är här för att hjälpa dig kliva in i din fulla kraft och komma tillbaka till ditt naturliga tillstånd som är balans på det fysiska, mentala, emotionella och spirituella planet.

För dig som är djurägare erbjuder jag även djurhealing och djurkommunikation.

Våra tjänster

QHHT Quantum healing hypnos lev 2 practitioner - jag erbjuder denna hypnos/healing metod utvecklad av Dolores Cannon, där du oftast blir visad tidigare/parallella liv i syfte att läka dig själv. Du tar med dig en lista med frågor till ditt undermedverna /din själ som vi ställer under sessionen. Frågorna kan handla om allt från livssyfte, vad är nästa steg i din utveckling, relationer, fysiska utmaningar till hur du kan få en klarare kontakt med dina guider. Sessionen spelas in och du får med dig inspelningen. En session tar 5-8 timmar och är djupt transformerande.

Läkning - Reconnective Healing® återställer sammanhang och harmoni i våra liv och förvandlar våra kroppar, hjärtan, sinnen och själarna - fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Kan bokas som behandling hos oss, på distans eller på de flesta av våra retreats.

Jag är också certifierad utövare av den personliga återkopplingen "The reconnection". En kraftfull healing som bara utförs en gång i livet när du är redo för att återkoppla till dig själv och är redo för nästa steg i din utveckling.

Individuell Coachning - i olika former, antingen i kombination med healingen eller fristående. Jag har jobbat som ledarcoach och med hälsa i många år och tar med mig det jag behöver till varje individ. Den spirituella vägledningen finns också med i mina coachingsessioner.

Djurläkning/Kommunikation - jag älskar djur och kombinerar vid önskemål även healingen med djurkommunikation och får till mig hur vi kan hjälpa djuren på olika sätt. De får hjälp på det energimässiga planet och du som deras kompanjon får också veta vad de behöver.

Vi erbjuder även olika evenemang, föreläsningar och aktiviteter för individ, grupper eller företag. Läs mer på vår hemsida.

The Gamechangers Poddcast - Lyssna här
För dig som tröttnat på att stå i skuggan av dig själv och vill kliva in i din fulla potential!
Podden bjuder på spiritualitet, personlig utveckling, holistisk hälsa & entreprenörskap! 

Varmt välkommen!

Jenny Larsson
Soulplanet AB

 

Erfarenhet / Utbildning

Reconnective healing certified practitioner och The Reconnection cerified 2013
Utbildad djurkommunikatör
Certifierad lev 2 practioner QHHT

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Jenny direkt:

    Soulplanet i Borås finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:            www.soulplanet.se

    Telefon:               0725 - 88 59 50

    Facebook |  Instagram

    Dela gärna sidan!