Meny Stäng

Jenny Larsson, Borås. Djurkommunikatör & Healer

Hållbarhet - för kropp, själ och planet

Jenny Larsson, Borås finns på 7999 - Alternativguiden

Välkommen till Soulplanet!
Jag är här för att hjälpa dig kliva in i din fulla kraft och komma tillbaka till ditt naturliga tillstånd som är balans på det fysiska, mentala, emotionella och spirituella planet.

För dig som är djurägare erbjuder jag även djurhealing och djurkommunikation.

Våra tjänster

Läkning - Reconnective Healing® återställer sammanhang och harmoni i våra liv och förvandlar våra kroppar, hjärtan, sinnen och själarna - fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Kan bokas som behandling hos oss, på distans eller på de flesta av våra retreats.

Jag är också certifierad utövare av den personliga återkopplingen "The reconnection". En kraftfull healing som bara utförs en gång i livet när du är redo för att återkoppla till dig själv och är redo för nästa steg i din utveckling.

Näring - ett av de mest kraftfulla stegen du kan ta för att förbättra din hälsa och öka energinivåerna. Vi svarar på dina frågor, ger användbara råd och delar med dig av de tekniker du behöver för att övergå till växtbaserad kost.

Individuell Coachning - i olika former, antingen i kombination med healingen eller fristående. Jag har jobbat som ledarcoach och med hälsa i många år och tar med mig det jag behöver till varje individ. Den spirituella vägledningen finns också med i mina coachingsessioner.

Djurläkning/Kommunikation - jag älskar djur och kombinerar vid önskemål även healingen med djurkommunikation och får till mig hur vi kan hjälpa djuren på olika sätt. De får hjälp på det energimässiga planet och du som deras kompanjon får också veta vad de behöver.

Vi erbjuder även olika evenemang, föreläsningar och aktiviteter för individ, grupper eller företag. Läs mer på vår hemsida.

Varmt välkommen!

Jenny Larsson
Soulplanet AB

 

Erfarenhet / Utbildning

Reconnective healing certified practitioner och The Reconnection cerified 2013
Utbildad djurkommunikatör

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Jenny direkt:

    Soulplanet i Borås finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:            www.soulplanet.se

    Telefon:               0725 - 88 59 50

    Facebook |  Instagram