Meny Stäng

Jonna Skog, Vittsjö. Helhetsterapeut

Välkommen till mig på Jonnas andrum i Vittsjö! Jag är helhetsterapeut sedan 2014 och har erfarenhet av samtalsterapi som kurator sedan några år tidigare. Att arbeta enbart med samtal som verktyg har för mig känts otillräckligt.

Som helhetsterapeut och genom helhetshealing har jag fått uppleva glädjen i att på ett djupare plan kunna hjälpa människor till balans och ökat välmående i både kropp, sinne och själ. Som komplement använder jag mig ibland av mindfulness och övningar i självmedkänsla. Det går också bra att komma till mig enbart för mindfulness om så önskas.

Oavsett om du har ett specifikt önskemål med din behandling, fysisk eller själslig smärta, eller om du känner att du är allmänt i obalans, är du mycket välkommen till mig.

Jag är förutom helhetsterapeut även lärare i Lär dig meditera, finn din inre kunskap (Högre Medvetande Del I). I kursen lär du dig att varje dag, varje ögonblick, leva ditt liv från ditt hjärta. Att ha möjlighet till det tycker jag är helt fantastiskt och det har förenklat mitt liv och ökat mitt välmående på många olika plan.

Med värme,
Jonna

Erfarenhet/Utbildning

Utbildning till Helhetsterapeut 2014 hos HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School i Härhult. Efter det fortsättningskurser för helhetsterapeuter till nivå V.

Utbildning till mindfulnessinstruktör steg 1 MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion) hos Sverigehälsan 2015.

Instruktör mindfulness och självmedkänsla steg 1 hos Lev Nu 2016.

Socionomexamen 2009. Arbetat som kurator inom primärvård 2009-2017.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående, Mer Kunskap

Kontaktuppgifter

Kontakta Jonna direkt:

    Hemsida: www.jonnasandrum.se

    Telefon: 076 10 43 440