fbpx
Meny Stäng

Jonna Skog, Vittsjö. Cert. Helhetsterapeut

Behandlingar för Kropp & Själ i Harmoni

Jonna Skog, Cert. Helhetsterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Välkommen till mig på Jonnas andrum i Vittsjö, helhetsterapeut sedan 2014 och med erfarenhet av samtalsterapi som kurator sedan tidigare.

Att arbeta enbart med samtal som verktyg har för mig känts otillräckligt. Som helhetsterapeut har jag fått uppleva glädjen att på ett djupare plan kunna hjälpa klienter till balans och ökat välmående i kropp och själ.

Mina behandlingar:

 • Helhetshealing - en effektiv behandlingsform som är djupt avstressande och avslappnande. Fysiska, emotionella och själsliga läkningsprocesser underlättas och behandlingen är allmänt välgörande och stärkande för hela dig, både kropp och själ.
  Helhetshealing kan även utföras på distans oavsett var du bor.
 • Helande samtal - Samtal och tekniker för ökat välmående. Dina behov bestämmer innehållet.
 • Mindfulness - här vägleds du i meditationsövningar, stresshantering och självkännedom med inspiration från mindfulnessbaserad stresshantering (MBSR) och mindfulness med självmedkänsla.
 • Andrum för två - Meditation, mindfulness och helhetshealing. Bokas tillsammans med någon du tycker om. Beroende på väder kan meditation och mindfulness hållas utomhus.
 • Regression - få hjälp att gå tillbaka till händelser som din själ vill visa dig. Det kan vara händelser från tidigare liv, händelser som hänt i detta livet eller mer sällan händelser som kommer att ske (progression).
 • Kanalisering - Alla har vi guider och vägledare på andra sidan. Få budskap och råd från din andliga guide.
 • Djurkommunikation - vi människor kan lära oss att förstå och tala med olika djur. Funderar du på vad ditt djur kan berätta?
 • Djurhealing - vi kan hjälpa många djur till ett bättre mående, genom att kombinera djurkommunikation med djurhealing för att få en helhetsbild över så väl fysiskt som själsligt mående.

Oavsett om du har ett specifikt önskemål med din behandling, fysisk eller själslig smärta, eller om du känner att du är allmänt i obalans, är du mycket välkommen till mig.

Utbildningar
Jag är förutom helhetsterapeut även lärare, läs mer på min utbildningssida.

 

Med värme
Jonna Skog

Erfarenhet/Utbildning

Certifierad Helhetsterapeut, för människor 2014 och för djur 2022, hos HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School. Efter det fortsättningskurser för helhetsterapeuter till nivå VI.
Certifierad lärare hos HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School i Helhetshealing grund del I,II och III, Regressionsteknik och Kanalisering steg I och II.
Mindfulnessinstruktör steg 1 MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion) hos Sverigehälsan 2015.
Instruktör mindfulness och självmedkänsla steg 1 hos Lev Nu 2016.
Socionomexamen 2009. Arbetat som kurator inom primärvård 2009-2017.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Jonna direkt:

  Hemsida: www.jonnasandrum.se

  Telefon: 070 - 653 70 82

  Följ mig på Facebook

  Dela gärna sidan!