fbpx
Meny Stäng

Josefine Färm, Kristianstad + Halmstad. Cert. Helhetsterapeut

Fitness & Helhetshälsa

Josefine Färm, cert Helhetsterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Balans i livet är något som vi alla strävar efter men är ofta lättare sagt än gjort. Mitt fokus ligger på psykiskt och fysiskt välmående, då båda delar är lika viktiga för ett hälsosamt liv.

Viktiga komponenter att arbeta med är kost, träning, vardagsmotion och kärleken till sig själv. Det jag kan hjälpa till med är att stötta den fysiska kroppen och det själsliga måendet.

Jag är utbildad helhetsterapeut för människor och djur samt personlig tränare.

Erbjuder följande behandlingar:

 • Helhetshealing - en kraftfull behandlingsform som arbetar på djupet i din kropp. Här kan du få hjälp med både fysiska och emotionella problem. Behandlingarna ökar ditt välmående samt hjälper dig att må bättre på många plan. I varje behandling ingår samtal och rådgivning. Kan även utföras på distans.
 • Kanalisering - jag pratar med dina guider, vägledare eller anhörig på andra sidan och ställer de frågor du funderar över. Dina guider och vägledare vill dig väl och har alltid budskap att förmedla till dig.
 • Regression - Tidigare liv - jag hjälper dig att gå tillbaka till händelser som din själ vill visa. En regression utför jag i terapeutiskt syfte där klienten behöver förstå och läka för att komma vidare.
 • Djurhealing & Kommunikation - Har du någon gång funderat på vad ditt djur tänker på och vad de vill förmedla till dig? I en djurkommunikation är detta möjligt, djuren är kloka och kärleksfulla och kommer ofta med fina meddelande till sina ägare. I samband med en djurkommunikation erbjuds även en djurhealingbehandling för att hjälpa ditt djur att må bättre om det behövs.

Kost & Träningsupplägg - jag hjälper dig med rådgivning och inspiration för att du skall nå dina mål.
Jag drivs av att se hur fantastiskt den fysiska kroppen är och hur den ständigt utvecklas och anpassar sig än till de förutsättningar som ges. Med hjälp av den mentala biten kan just du göra underverk. Kroppen kan förändras och byggas upp rent fysiskt, den kan dessutom läka sig själv på alla plan, kroppen strävar alltid efter välmående.

 

Välkommen

Josefine Färm
J Färms Helhetshälsa

Erfarenhet/Utbildning

Certifierad Helhetsterapeut för människor och djur
Lic. Personlig Tränare

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Josefine direkt:

  J Färm Helhetshälsa finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:      www.jfarm.se

  Telefon:        0734-333 653

  Följ mig på Facebook

  Dela gärna sidan!