fbpx
Meny Stäng

Karolina Thorsson, Åtvidaberg. Hälsorådgivare

Holistisk hälsorådgivning - Personlig utveckling

Karolina Thorsson, Hälsorådgivare i Åtvidaberg finns på 7999 - Alternativguiden

Jag har i mer än 20 år på olika sätt jobbat med våra mänskliga resurser. För mig har det handlat om att hjälpa människor förstå vad som är deras styrkor, att tydliggöra deras drivkrafter och att ta fram strategier för att nå mål och visioner.

Som egen företagare har jag skapat mera plats för min stresspedagogiska kunskap men också breddat mig till Ayurvedisk vägledning om hur vi kan hålla oss friska ur ett mera holistiskt perspektiv där hänsyn tas till varje individs unika livsbetingelser.

Mina behandlingar:

 • Ayurvedisk hälsokonsultation
  Råd och stöd för att göra dina livsstilsförändringar med mera kunskap om Ayurveda.
 • Healingbehandling
  En energimedicinsk behandling vid smärta och andra kroppsliga besvär. Sker på min mottagning eller på distans.
 • Personlig utveckling
  Rådgivning, föredrag, kurser och workshops när du vill utvecklas som person.
  Du kan boka t.ex:
  - Stanna upp och hämta kraft!
  - Lär känna din inneboende kraft!
  - Bli din egen hälsointuitiva healer!

Läs mer och boka tid på min hemsida

Välkommen!
Karolina Thorsson
Karolinas HR-krafter

Erfarenhet/Utbildning

Jag är beteendevetare med erfarenhet som stresspedagog och Ayurvedisk hälsorådgivare.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Karolina direkt:

  Dela gärna sidan!