Meny Stäng

Katharina Arnesen, Uppsala. Energimedicinsk terapeut

Det finns en fantastisk potential inom oss alla.
Oavsett om det gäller att läka ett fysiskt problem, komma tillrätta med en livsstil eller ett tankemönster, som inte längre passar in i det liv vi vill leva.

Jag arbetar med olika tekniker för att ge din kropp och ditt sinne möjlighet att återupprätta, stärka och bibehålla bästa möjliga funktion i din fysiska kropp, dina känslor och ditt sätt att tänka. Mitt mål är att du ska känna dig frisk, tillfreds och lycklig.

Atlantean Healing - en mjuk, omfamnande och försiktig upplevelse. Jag brukar likna den vid känslan av ett riktigt trevligt kafferep – bubbligt glatt och tryggt. Det är vanligt att känna sig trött, dåsig eller somna till under behandlingens gång. Jag hör ofta de jag behandlat beskriva att de känner sig gladare, ljusare, lättare och lugnare på ett sätt de minns från när de var små barn.

BodyTalk - är svårt att förklara men lätt att uppleva. Ger din kropp möjlighet att förtydliga vilka delar den behöver hjälp att få kontakt emellan för att du ska kunna vara maximalt rörlig, smärtfri, glad, pigg och välfungerande i alla funktioner. Varpå kroppen får hjälp att återupprätta kontakten så att den kan läka och göra underhåll utefter sina behov.

Reiki – det vanligt att känna sig avslappnad, mer sorterad och piggare efteråt. Jag använder både de ursprungliga behandlingsteknikerna från Japan och de som utvecklats i västvärlden. Reiki är ett komplement till mat, sömn, träning och skratt för att fylla på livsenergin.

Soulretrival - kan kännas frigörande, omvälvande, djupt avslappnande, som om kroppen är helt fylld av ljus och tiden liksom upphör. Det är vanligt att känna sig mer fokuserad, centrerad och känna att ens energi räcker betydligt längre. Många uttrycker en känsla av optimism och ökat självförtroende. Ofta har de ändrat på vanor, fattat nya beslut, omprioriterat hur de använder sin tid, tagit upp tidigare hobbyers eller hittat nya.

Änglamediumkonsultation - varje konsultation jag har haft har varit fylld av glädje, humor, medkänsla, en vilja att förklara på ett sätt så att mottagaren verkligen förstår och får en tydlig upplevelse av att det är en gemensamt åtagande för hela teamet att stödja och coacha den som lever i en kropp till den allra bästa upplevelsen av livet.

Min roll är att vara språkröret/telefonledningen/tolken som möjliggör kommunikationen. Du kan tänka dig mig som en mobil utan avlyssningsmöjlighet. Det är bra att veta att jag som änglamedium uttrycker det jag får till mig så klart jag kan, men att jag och min kropp också är som ett filter dvs. vad mina sinnen plockar upp påverkas lite av vem jag är. Jag kan följaktligen inte leverera absoluta sanningar utan berättar vad jag uppfattar, visar på tendenser och förmedlar tips och råd utifrån det.

Djur - här erbjuder jag behandlingar med hjälp av BodyTalk, Atlantean Healing eller reiki per distans

Utbildningar & Föredrag - jag håller regelbundet kurser i Heliosolteknik och Atlantean healing samt håller föredrag. Läs mer om detta på min hemsida.

Välkommen
Katharina Arnesen
Joy of Life Sweden AB

Erfarenhet/Utbildning

Jag har läst bl.a. basmedicin, socialpsykologi, medicinsk historia och andra historiska kurser på universitet i Sverige. Dessutom har jag studerat i USA, Tyskland, England, Malta, Portugal, Danmark, Kanada och Österrike.

Främst olika medicinska tekniker och filosofier både från väst och öst, historia, religioner, kvantfysik, energimedicin, biologi och olika medvetande tekniker för fokus, meditation, ökad närvaro och förmågan att förändra sin uppfattning av tillvaron genom att lösa upp gamla föreställningar som stör.

2017 – Atlantean Healing Master Teacher – Birkan Tore
2017 – Angelic Emotional Healing Practitioner – Ersin Davidson
2015 – Angelic Psychic – Birkan Tore
2014 – Atlantean Healing Teacher – Birkan Tore
2013 – Advanced Angelic Medium – Birkan Tore
2013 – Atlantean Healing Master – Birkan Tore
2013 – Angel Medium – Birkan Tore
2012 – Atlantean Healing Practitioner – Birkan Tore
2009 – Advanced BodyTalk Instructor – IBA, Sarasota, FL, USA
2009 – Advanced BodyTalk Practitioner – IBA, Sarasota, FL, USA
1999 – Lymfdränage inom BodyTalk terapeut – IBA, Sarasota, FL, USA
1996 – BodyTalk Instructor – PaRama College – Dr. John Veltheim
1996 – BodyTalk Practitioner – PaRama College – Dr. John Veltheim
1996 – reiki master – Lena Johansson – Reiki Network
1992 – reiki terapeut – Lena Johansson – Reiki Network
1990 – massör – Axelsons Gymnastiska institut, Stockholm

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter

Kontakta Katharina direkt:

  Hemsida: www.katharinaarnesen.com

  Telefon: 0705-77 44 29

  Adress till kliniken i Stockholm:
  Upplandsgatan 38, 113 28 Stockholm

  Adress till kliniken i Uppsala:
  Hågavägen 188, 752 63 Uppsala