Meny Stäng

Kerstin Thunborg, Mariestad. Medium & Healer

För mig är det viktigt att arbeta med hela människan både kropp och själ

Kerstin Thunborg, Mariestad - 7999.se

Med healingenergier balanserar jag upp och frigöra blockeringar. Mitt mål är att hjälpa dig till ett lugnare inre och att skapa harmoni. Detta kan hjälpa dig vid stress, sömnproblem, oro och ångest, fysiska och psykiska smärtor mm.

Jag heter Kerstin Thunborg och bor i Mariestad. Min verksamhet har vuxit sakta men säkert i 20 års tid och idag är jag verksam både på hemmaplan och på resande fot för att hjälpa klienter att må bättre på olika plan.

Som medium kan jag hjälpa dig när du har funderingar över ditt liv, står inför val du är osäker på hur du ska göra, vill ha bekräftelse
på dina tankar. Men även när du vill ha en hälsning/budskap från någon när och kär som gått över till andra sidan.

Sedan 9 1/2 år håller jag egna utbildningar i Medial & Personlig utveckling och Healing. Jag har lärarutbildning i mediumskap för Simone Key (Minister på Arthur Findlay College). Läser också nu kinesisk medicin och akupressur och ger behandlingar.

Jag är ordförande i Healing Touch och via föreningen arrangerar vi helgkurser för
legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal, kroppsterapeuter, kuratorer, psykoterapeuter, massörer, andra vårdutövare samt privatpersoner.

Varmt välkommen!
Kerstin Thunborg
Media medium Mariestad

Erfarenhet/Utbildning

Genom åren har jag gått olika utbildningar i mediumskap, personlig utveckling och healing i Sverige och i England. Bl.a. på Spiritualistiska skolan i Stansted, Arthur Findlay College.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Kerstin direkt:

    Kerstina - 7999.se

    Hemsida:     www.kerstina.se

    Följ mig på Facebook