fbpx
Meny Stäng

Laila Nilsson, Malmö. Kraniosakralterapeut & Medium

Massage - Behandlingar - Healing - Medial rådgivning

Laila Nilsson, Hälsoklinik LiToNi finns på 7999 - Alternativguiden

Vid mina behandlingar kombinerar jag ofta mina kunskaper och erfarenheter för att kunna nå din problematik på bästa sätt.

Det kan innebära samtal och rådgivning kring din livssituation samt kost/ kosttillskott, hemövningar utifrån MediYoga, andningsövningar eller annat som framkommer under vårt inledande samtal. För mig är det viktigt att se till hela din situation, då det är många olika faktorer som påverkar vår hälsa

Behandlingar:

 • Kraniosakralterapi för människa och djur
 • Massage med ortopedisk inriktning
 • Regndroppsbehandling
 • Chakrabalansering
 • Reflexologi och Zonterapi
 • Shamansk healing, rådgivning samt utbildningar
 • Medial vägledning på plats eller via telefon
 • samt flera behandlingsmetoder som du finner på min hemsida.

Produkter:

 • Aloe Vera produkter från Young Living
 • Magnetprodukter
 • Stödbandage m.m

Erbjuder även mediala samtal och kontakt med andra sidan enskilt eller i grupp.

Välkommen!
Laila Nilsson
Hälsoklinik LiToNi

Erfarenhet/Utbildning

Jag har sedan 2003 arbetat med olika komplementärmedicinska behandlingar parallellt med mitt arbete som arbetsterapeut.

Min inbyggda nyfikenhet har gjort (och gör) att jag under årens lopp gått kortare och längre kurser och lärt mig olika terapiformer såsom Zonterapi/ Reflexologi (Y’Spot skolan 2003), Kraniosakralterapi (Bröderna Tranbergs Institut 2006), olika tekniker inom det shamanska arbetssättet (Traditionell Botekonst, Gaia Life, Scandinavian Shamanic Center 2005 -ff), Kristallterapi, Själsläsningar, Soundhealing, Tidigare liv terapi, Regndroppsbehandling, Dorn, AkuNova,  1- årig mediumutbildning hos Medium Alexander/ Finn din livskraft i Malmö m.m

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Laila direkt:

  Hemsida:     www.halsokliniklitoni.se
  Telefon:        040-22 06 22

  Följ mig på Facebook

  Dela gärna sidan!