fbpx
Meny Stäng

Lavendelns MiniSpa, Karlskrona

Lavendelns MiniSpa i Karlskrona finns på 7999 - Alternativguiden

SPA behandlingar - Massage - Fotvård - Butik & Webbshop

På Lavendelns MiniSpa hittar du utbildade massageterapeuter, hudterapeut, fotterapeuter, spaterapeuter och lymfmassörer som erbjuder:

Massage

 • Aromamassage - en avslappnande & mjuk massage blandat med aromaterapi.
 • Medicinsk massage - löser upp spänningar i hela kroppen med fokus på dina eventuella problemområden.
 • Avslappningsmassage - mjuk massage med fokus på nedvarvning och avslappning.
 • Gravidmassage - utförs med hjälp av en specialanpassad gravidkudde som gör det möjligt att ligga bekvämt på magen under behandlingen.
 • Lipomassage - stramar upp huden, minskar dina celluliter, får igång blodcirkulationen och hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter.
 • Lymfmassage - strykningar och lätta tryck i lymfflödets riktning men man kan även använda sig av djupare grepp och koppning för att lösa upp stram bindväv.
 • Hot Stone Massage - med varma lavastenar – en totalupplevelse för både kropp och själ.
 • Änglamassage - arbetar på flera plan samtidigt; den fysiska, känslomässiga och andliga. Oljan som används i massagen blandas med eteriska oljor för att passa just dina behov.

Healing
Reiki är en japansk form av stressreduktion och avslappning som främjar kroppens läkningsförmåga. Med Reiki hjälper du kroppen att återställa sin naturliga balans, du kommer förmodligen uppleva stillhet, sinnesnärvaro och att du hittar ett inre lugn.

Ansiktsbehandlingar och Ansiktskurer
Vi erbjuder en mängd behandlingar och olika tekniker som du kan läsa mer om på hemsidan.

SPA-kurer
Koppla bort vardagen för en stund och njut av en härlig spabehandling för dig själv eller ge bort till någon du tycker om!
Hos oss finner du olika spapaket och kombinationer - vad vill du uppleva?

Fotvård
Fotvård för alla fötter! Här kan du få hjälp med förhårdnader, liktornar, vårtor, hudsprickor, förtjockade naglar, hud- & nagelsvamp & nageltrång. Tips & råd till ortopediska felställningar samt tips till egenvård.

Fiskpedikyr
Kom och sätt fötterna i ett akvarie fullt med ”Garra Rufa”-fiskar, även kallade doktorsfiskar. En kittlande upplevelse som passar både stora och små!

Butik & Webbshop

Vår butik går i ekologisk och organisk anda. För oss är det viktigt att produkterna är så naturliga som möjligt, både för din och miljöns skull. Med vårt sortiment hoppas vi kunna inspirera dig till en mer ekologisk och hållbar livsstil.

Hos oss hittar du allt från hudvård och spatillbehör till fina presentartiklar och presentkort. Vi hjälper dig gärna om du vill ha tips och råd. Du hittar oss på Stortorget i Karlskrona eller Online

 

Välkommen till oss!
Ann Blaschke med personal
Lavendelns MiniSpa

 

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta oss direkt:

  Lavendelns MiniSpa i Karlskrona finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:        www.lavendelnsminispa.se
  Telefon:           0708 - 98 27 26

  Boka tid:         Tidsbokning online

  Facebook  |  Instagram

   

  Dela gärna sidan!