fbpx
Meny Stäng

Lawrence Houston-Martin, Stockholm. Massageterapeut / Reflexolog

Massage & Reflexologi / Zonterapi för din hälsa

Lawrence Houston-Martin, Massageterapeut och Reflexolog finns på 7999 - Alternativguiden

Jag arbetar sedan 2005 med manuell terapi där jag inspirerar mina klienter att undvika att upprepa gamla misstag. Jag ser hellre att de kommer tillbaka i förebyggande syfte.

Rehabiliterande massage och Reflexologi är de behandlingar jag använder i kombination med rådgivning för att ge mina klienter långsiktig god hälsa.

Rehabiliterande massage
Klassisk Svensk Massage med stretching, Triggerpunktbehandling, Strain & Counter-Strain. Metoden motverkar och förebygger muskel- och ledrelaterade besvär genom djupvävnadsarbete och utförs på bänk med eller utan olja.

Reflexologi, Zonterapi
Reflexologi kan användas vid muskel- och ledbesvär, magproblem, hormonell obalans, fertilitetsproblem, emotionell oro, stress, sömnstörningar samt mycket mer.

Hot Stone massage
Stenarnas värme hjälper att öka blod och lymfcirkulation och utförs mjukare än Klassisk Massage vanligtvis gör. Metoden passar därför bra för dig som inte gillar så hårt tryck, men ändå vill få mycket av fördelarna med en djupvävnadsbehandling.

Rådgivning
Med mina behandlingar kan jag hjälpa dig med olika problem men en avgörande faktor för långsiktig hälsa utgörs av regelbundna goda vanor. Därför kombinerar jag mina behandlingar med individuell rådgivning när så behövs.

Jag arbetar främst med företagsuppdrag där jag behandlar personal, samt ger ergonomisk rådgivning. När jag inte är på uppdrag, så tar jag även emot kunder på Atlaspraktiken (St. Eriksplan) varje fredag.

Välkommen
Lawrence Houston-Martin
Laurus Friskvård

Erfarenhet/Utbildning

Axelsons Gymnastiska Institut - Massageterapeut
Kairon Reflexologiskola - Zonterapeut / Reflexolog
Elemis Spa Therapy - Hot Stone
Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Lawrence direkt:

    Laurus Friskvård iStockholm finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:     www.laurus.nu
    Telefon:       0704 - 22 07 16

    Boka tid:     Tidsbokning online (Atlaspraktiken)

    Dela gärna sidan!