Meny Stäng

Linda Wang Ellefsen, Mölnbo. Akupunktur Doktor

Linda Wang Ellefsen, Mölnbo. Akupunktur Doktor

Problem med hälsan?

Trött och hängig? Sover dåligt eller ont i ryggen och leder?

Huvudvärk, ischias, astma, allergier eller problem med övervikt?

Är du på väg att bli utbränd, lider av depression eller klimakteriebesvär, eller vill du kanske öka dina chanser att bli gravid? Prova en behandling med kinesisk medicin och äkta akupunktur - och se hur jag kan friska upp din hälsa!

Jag är född och uppvuxen i Kina med en far som var professionell mästare i Kungfu och kinesisk medicinsk Qigong. Från tidig barndom har jag med stort intresse samt senare studier i Kina lärt mig mycket om kroppens olika energibanor och hur man genom klassisk kinesisk medicin kan hitta och behandla själva orsaken till sjukdom och därmed effektivt återställa hälsan.

Efter att jag flyttade till Sverige kompletterade jag även med en flerårig svensk yrkesutbildning i Traditionell Kinesisk Akupunktur vid Svenska Akupunkturakademin samt tog en svensk examen i västerländsk skolmedicin.

Min klinik finns på Skolvägen 22 i centrala Mölnbo mellan Södertälje och Gnesta, nära Järna och Trosa och mycket nära Mölnbo pendeltågstation.

Det tar enbart 50 min med pendeln eller bilen ifrån Stockholm. Gratis kundparkeringar direkt utanför om du kommer med bil.

Du är hjärtligt välkommen!

Linda Wang Ellefsen
TCM Klinik Linda Wang Ellefsen

Erfarenhet/Utbildning

Jag har klinisk erfarenhet från både Kina och Sverige samt studerar ständigt vidare, bland annat fördjupning i kinesisk örtmedicin vid Tai Hu Universitet i Kina och i avancerade nya akupunkturtekniker.

Jag är auktoriserad medlem i Svenska Akupunkturförbundet för Traditionell Kinesisk Medicin SATCM. Jag har en kvalifikationsexamen som Internationell Akupunktur Doktor genom World Federation of Acupuncture and Moxibustion Societies WFAS, som samarbetar nära med Världshälsoorganisationen WHO. Jag är även aktiv medlem i Sweden Acupuncture Science Association.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående, Personlig utveckling

Kontaktuppgifter

Kontakta Linda direkt:

    Linda Wang Ellefsen, Mölnbo. Akupunktur Doktor

    Hemsida: www.wangellefsen.se

    Telefon: 076-313 64 08