Meny Stäng

Louice Jansson, Lekeryd. Terapeut

Få hjälp med din hälsa!

Louice Jansson, Terapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Hos mig på Halakitas Hälsocenter kan du få hjälp med din hälsa både psykiskt och fysiskt genom olika typer av behandlingar och kurser.
Behöver du som djurägare hjälp med din häst har jag olika produkter och behandlingar även för detta.

Healing, samtalsterapi och medial coaching är även möjliga på distans vart du än bor i landet. Jag utför även kurser och föreläsningar på er ort om man är flera deltagare.

Medial coachning
Jag har över 40 års erfarenhet av att arbeta med människor med min mediala coachning. Här använder jag olika andliga verktyg och ger dig urkraftens budskap för att förmedla det du behöver ändra eller utveckla i ditt liv. Här kan jag även använda mina kort för att vägleda dig för att du ska hitta dig själv och ge dig verktyg att kunna lösa dina problem

Samtalsterapi
Stöd och samtal individuellt, som par eller i grupp. Jag har utbildning i sorg terapi i Sigtuna stiftelse. Att ha en sorg är inte bara sorgen efter människor vi förlorat utan även sorgen över att ha förlorat oss själva.

Trauma och fobier
Har du trauma, fobier, ätstörningar, ångest eller några andra besvär arbetar jag med EFT och coachning men i behandlingen kan även ingå terapi där mina hästar (oerhört kloka djur) kan bidra och stötta i din läkeprocess. EFT är en metod för hantering av stress samt upplösning av känslomässiga och begränsande föreställningar.

Hälsorådgivning
Jag utför hälsoundersökningar med blodanalys och urinprov, ögondiagnos, mätning av kroppen med Qi mätningsinstrument. Efter jag har tittat på prover och mätningar går jag igenom vad din kropp behöver och rekommenderar de kosttillskott och/eller homeopatmedel som din kropp behöver för sin läkeprocess.

Fysiska behandlingar:

 • Massage - klassisk massage, taktil massage, eteriska oljor, bindvävsmassage, Gua Sha, koppning med mera.
 • Akupunktur och tejpning med Kinesiologitejp.
 • Healing - på plats eller på distans.
 • Q-light ljusterapi -  bra vid depressioner, sömnstörningar, utbrändhet, matsmältningsbesvär, psoriasis, sårläkning med mera.
 • PharmaLight - ljusbehandling för olika smärttillstånd, inflammationer, svullnader och sår.

Din häst – Din vän
Här kan jag bland annat hjälpa till med sårbehandling, analyser, ögondiagnos, behandling med magnet- och massagetäcke.

Kurser och  föreläsningar
Söker du kunskap och vill utveckla dig själv erbjuder jag även olika former av utbildningar, några exempel:

 • Andlig utveckling - din inre resa
 • Healing - lär dig använda dina helande händer
 • Meditation - skogsvandring
 • Hästmannaskap - naturlig hästföring
 • Frigörande målning - låt känslorna föra penseldragen
 • Pharma light - lär dig använda ljuset på både människor och djur

 

Välkommen!
Louice Jansson

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Louice direkt:

  Halakita hälsocenter i Lekeryd finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:      www.halakita.se
  Telefon:         0705 - 64 00 65

  Följ mig på Facebook