fbpx
Meny Stäng

Lyckas med dina nyårslöften

Våra anslutna terapeuter och utbildare har många olika kompetens- och kunskapsområden.

Här delar några med sig av tips som kan hjälpa dig att infria dina nyårslöften
men mycket kan även användas när du vill göra en förändring vid någon annan tidpunkt.

Få hjälp med dina nyårslöften på 7999 - Alternativguiden

Få hjälp med de små stegen för lyckat resultat

Marie Nylén, Mariefred finns på 7999 - Alternativguiden Nyårslöften är oftast svåra att hålla. Jag kan hjälpa dig med de små stegen och enkla metoder för att infria dina nyårslöften.
Genom mindfulness får du en medveten närvaro. Genom att lära dig byta ut en maträtt i taget för att laga mer antiinflammatorisk kost får du viktnedgång och en läkande kropp.
Genom att sätta upp enkla motionsformer som promenader så ger du din kropp en positiv motion.
Jag kan hjälpa dig med att få in en rutin så att du får en vardag i balans med just motion och läkande mat.

Det viktigaste - ett liv med en medveten närvaro där du ser allt det vackra och känner din kropp.

Marie Nylén, Dipl. Återhämtningsterapeut


Rose-Mari hjälper många till en bestående förändring

Rose-Mari Larsson, Karlskrona finns på 7999 - Alternativguiden

I behandlingarna använder jag terapeutisk eller medicinsk laser.
Med denna stimuleras specifika punkter på kroppen för att hjälpa kroppens egen läkande förmåga.

Din laserterapeuts behandlingsmeny

 • Sluta röka/snusa och med nikotinhjälpmedel på endast 1-2 behandlingar ingår i priset.
 • Minimera och få kontroll över ditt sockersug/beroende
 • Minimera inre stress och kroppen och själen får ny energi och kraft.
 • Nadabehandling kombinerad med stressbehandling -ger bättre sömn, minimera inre oro, ångest och sug efter droger.m.m.
 • Smärtlindring för de flesta  smärt problematiker.
 • Coachande samtal.

Rose-Mari Larsson - Din laserterapeut förändringspartner


Gör din förändring med naturens gåvor

Maria Eriksson, Falun - 7999.se För mig ligger Regndroppsmassagen och de andra behandlingarna med Young Livings oljor mig varmt om hjärtat. Oljorna bygger en bro från det förflutna till det nya med personlig utveckling. Du är den som kan göra din förändring med hjälp av naturens gåvor. Bestäm dig för att idag så ska det ske. Hos mig på Ökenrosens kropp och själ kan du uppleva och skapa förändring. Är du redo?

Ett fint minne är när en klient hade haft det lite tufft på sitt jobb och sätter på sig en olja som heter Joy ( Glädje) över hjärtchakrat innan klienten går till sitt jobb. Klienten kommer på sig själv att le när stegen går in till sin arbetsplats. När klienten berättar det för mig så är leendet ännu större. Insikten att dessa levande oljor med sin frekvens kan göra något vart på riktigt för min klient.

Alla dessa fina historier jag får höra och uppleva är på sitt sätt magiska. Önskar att fler skulle få uppleva och få vetskapen om att de finns. Jag är verkligen tacksam att jag fick det!

Maria Eriksson, Livscoach och inspiratör


Erbjudande från Pys Atlashälsa

Py Öberg Atlasspecialist Göteborg Börja det nya året med att förbättra din hälsa!

Kom på en gratis konsultation och kontroll av Atlaskotan hos Pys AtlasHälsa

Py Öberg, Atlas specialist och massör


Att infria sina nyårslöften – hur många gånger har vi stått inför dem? Och hur många gånger har vi lyckats med det till 100%?

Det är en fin tanke, att börja det nya året med löften man vill infria. Men samtidigt det blir också en psykologisk press på oss själva.
Ett sätt att hantera allt det här är att vara realistisk, att koppla sig till sin intuition och själv-kännedom, och ta på sig så mycket man vet att man klarar av.
Och sedan tar man nästa steg, när man har uppnått resultat med det första, och sedan nästa steg, och nästa steg.
Man bygger upp sin självkänsla och viljestyrka genom att hellre börja med någonting mindre än ”stora nyårslöften” och avsluta det. Och efter det, man utvärderar sin nya, starkare förmåga att hantera livet på, och man väljer i enighet med det vad som blir nästa steg, nästa realistiska uppmaning till sig själv.
Man kan också fråga sig: vilka är några bra tips på klara av de mörka vintermånaderna? En sunt inställning till livets cyklar, när man inser att till och med vintern har sin roll i vårt liv. Det är här för att vi ska ta det lugnare, vi ska tillbringa mera tid med att bearbeta det som varit under året, och göra aktiviteter som hjälper oss att ladda våra inre batterier och återställa oss.
Som till exempel yoga, eller meditation, eller att gå på White Healing Lounge.

Georgiana Danet, Natha Yoga center


Hur blir ditt 2022?

Utbildningar från Svenska Healingskolan på 7999 - Alternativguiden Orakelkort är ett kul och enkelt sätt att spå sig själv, eller få budskap från sina änglar, guider, sin intuition och sitt Högre Jag.
Testa i vår gratis onlinekurs "spå dig själv för 2022"

Kristaller som kan hjälpa dig att "hålla nyårslöftet".
Vilka stenar kan hjälpa dig att gå ner i vikt, sluta röka eller nå dina mål? Svaret finner du i Therese blogg

Therese, Svenska Healingskolan


Yoga dig i form efter helgerna

Mona Caroline Jacobs - 7999.se Nu längtar vi efter att börja yoga igen efter juluppehållet.
Vecka 4 börjar vi. Vilken kurs eller vilka kurser väljer du på schemat?

Vet du varför yoga är ett av de mest effektiva sätt att bibehålla och öka din hälsa?

Jo, för det unika med yoga är att när vi yogar kombinerar vi de 3 viktigaste faktorerna som påverkar hälsan nämligen: rörelse, återhämtning och mental träning.
Visst är det bra?

Anmäl dig till vårterminen via kontaktformuläret på min sida.

Mona Caroline Jacobs, Self Boost Yoga


Hjälp dig själv framåt till hälsa och välmående 2022.

Louice Jansson, Terapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Jag arbetar med många olika behandlingar och en av dem som kan hjälpa dig framåt detta år är coaching.

Denna går att utföra såväl på plats som över telefon. Tillsammans tittar vi på vad som låser dig och hindrar dig från att komma framåt. Vi kan även gå tillbaka och se vad du har med dig som du behöver arbeta med för att komma vidare.

Via olika tekniker hjälper jag dig att själv skapa ett bättre mående och en ljusare framtid. Låt detta året bli ett positivt år och prioritera dig själv och din hälsa. Saker går att förändra.

Mycket ljus i en mörk tid från Halakita.

Louice Jansson, Halakita Hälsocenter


Få mer energi och må bättre

Stefan Högberg, Kinesiolog finns på 7999 - Alternativguiden Har Du värk, smärta, sömnproblem, mag- & tarmproblem, viktproblem eller fastnat i din personliga utveckling. Känner Du Dig trött, håglös, energilös, kraftlös, utmattad, orolig och ängslig?

Med hjälp av alternativ/ komplementär terapi och behandlingar såsom kinesiologi, naturterapi och holistisk helhetssyn samt ca 30 års praktik kan jag hjälpa dig hos mig eller på distans.

Stefan Högberg, Diplomerad kinesiolog


Handlar ditt nyårslöfte om förändrad hälsa?

Maria Lobrant, Sattviskt i Vänersborg finns på 7999 - Alternativguiden Nyårslöften kan vara som en tulipanaros, lätt att säga men svårt att genomföra. Ofta handlar nyårslöften om att förändra något du är missnöjd med till något som är bättre, eller kommer att leda till något bättre. Ofta är du engagerad till en början och tappar styrfart efter ett tag. Ett tips är att inte gå ut för hårt. Tänk små steg. Även ett litet steg är ett steg på vägen.

Handlar ditt nyårslöfte om förändrad hälsa? Förbättrad hälsa? Ayurvedan erbjuder nya (egentligen urgamla) men annorlunda sätt att närma sig hälsa. Du kanske ska starta året med en hälsorådgivning ur ett ayurvediskt perspektiv?
Kanske handlar ditt nyårslöfte om minskad stress och återhämtning. Då kan yinyogan vara något du ska använda dig av.

Sitter du fast och har svårt att ta dig vidare? Det kan tyda på någon form av hinder i din energikropp. Det kan vara en idé att du jobbar med dina Chakran för att skapa balans. Obalans i ett chakra påverkar hela chakrasystemet. Jag startar en kurs som går över våren. Vi använder Yinyoga, gongspel, meditation och Reiki med fokus på ett chakra åt gången. Det finns platser kvar.

Det finns många olika vägar för att förstärka det man önskar in i sitt liv. En väg att gå är att använda sig av Reiki. Surfa på Reikivågen, låt energin jobba till ditt högsta bästa. Jag har grundkurs i Reiki 29-30/1 eller boka tid för behandling. På min hemsida har jag länkat forskning kring Reiki.
Varmt välkommen!

Maria Lobrant, Sattviskt


Tips från HelhetsCentrum!

Var med på våra Facebook livesändningar som ger dig tips om hur du kan hantera stress och oro, och mycket mer. Du hittar oss här varje onsdag och fredag kl. 10.

Livesändningarna är gratis och öppna för alla, de ligger kvar på vår sida, @helhetscentrum så du kan även lyssna på dem i efterhand.

Här får du tips om hur du kan öka din självkänsla och ditt självförtroende. Du får också enkla och effektiva råd om stresshantering och att slippa oro. Allt handlar om ökat välbefinnande i livet och din inre balans.

Du hittar oss på vår FB sida varje onsdag och fredag kl. 10. @helhetscentrum

Med: Susanne Jönsson, Rose-Marie Rosdahl, Sabine Gartner, Miriam Sundlöf, Annelie Gedda, Jonna Skog och Ellinor Gedda

Välkommen att vara med!

Helhetscentrum – Soul & Heart Journey School


Ett Gott Nytt År - 2022!

Inger Axiö Albinsson finns på 7999 - Alternativguiden När ett nytt år börjar finns det många sätt vi kan förbereda oss på. Visserligen börjar kanske det nya året vid vintersolståndet, men hur som helst… så gör vi det nu!
Vad vill du göra med ditt liv detta år?
För dig själv; din hälsa och ditt välmående; med kropp, psyke och själ?
Hur vill du hjälpa andra?
Dina närmaste, käraste, vänner och bekanta, samhället, djur i din närhet, världen?

Gör en skattkarta
Jag brukar börja året med att göra en skattkarta (vision board) över allt jag önskar mig både privat, jobbmässigt och själsligt. Det har jag gjort i mer än 30 år och jag lovar dig att det mesta som funnits på dessa skattkartor har hänt. Så stark är energin! När vi fokuserar på det vi vill, verkligen vill, så kommer det till oss.
Naturligtvis går det lättare om vi har lämnat bakom oss eller behandlat våra olika kroppsliga, psykiska eller själsliga problem, så att de energimässigt inte stör oss.

Några goda råd att starta nya året med

 • Hitta något sätt att öka din energi och göra dig lugn och harmonisk; Qi Gong, meditation, yoga eller dylikt
 • Var tacksam för det du har. Bara att leva är en gåva.
 • Ät så naturlig föda som möjligt och komplettera med näringstillskott. Just i dessa tider (är det viktigt) framför allt för att stärka immunförsvaret med C-vitamin, D-vitamin & Zink.
 • Ta en kort promenad ute varje dag, gärna i naturen så du får känna kraften; från solen, vinden och träden, som vi ju är en del av.
 • Ibland kan man behöva rena sig själv, sitt hem eller sin arbetsplats t ex genom meditation, rökelse eller energibehandling.
 • Hitta aktiviteter, människor och djur som får dig att växa i energi och glädje.
 • Lyssna inte på allt för mycket nyheter, domedagstänkande och liknande
 • Ibland behöver man ta hjälpa med sina kroppsliga, psykiska eller själsliga problem för att komma vidare - hem till sig själv.

Vill du se hur jag arbetar med dessa frågor och olika behandlingar så får du gärna höra av dig för en kostnadsfri frågestund!

Inger Axiö Albinsson, Natural Tree Dimensions

Dela gärna sidan!

Innan du lämnar!

Får du vårt Nyhetsbrev varje månad?

Du kan enkelt anmäla dig här - det är gratis!

Vi har mottagit din prenumeration - tack!

En användare med denna epost adress är redan registrerad

7999 Nyhetsbrev för Popup Builder

Registrera dig här!