fbpx
Meny Stäng

Madeleine Magnusson, Harplinge. Coach

Produkter och tjänster inom personlig utveckling, mindfulness, yoga & EFT/Expand.

Madeleine Magnusson, Harplinge finns på 7999 - Alternativguiden

Hos mig, Madeleine Magnusson, får du hjälp att utvecklas på insidan. När vi får rätsida på insidan så löser sig utsidan automatiskt.

När vi skalar av lager efter lager blir du en mer äkta version av dig själv. Du kommer hem till dig själv. Du hittar in till din inre kompass, ditt inre ledarskap och då vet du vad som är bästa vägen för dig.

Hos mig kan du få hjälp med:

Förbättra dina nära relationer - känner du som kvinna dig nerbruten, vilsen och osäker? Har du svårt att hitta ditt eget värde? Upplever du en cocktail utav känslor som sorg, ilska, hopplöshet och maktlöshet och vet inte hur du ska handskas med dem? Känner du dig osynlig, oälskad och misslyckad? Jag har sedan 2011 hjälpt kvinnor till sunda och närande relationer, genom att älska sig själva fullt ut.

Bryt destruktiva relationer & skapa äkta kärlek - är du trött på att känna dig nedtryckt, oälskad och hela tiden ta en massa skit? Är du rädd att ta steget för du har blivit nedtryckt under så många år och tror inte att du förtjänar bättre? Det finns en väg ut och jag skulle gärna vilja hjälpa dig ta dessa steg tillsammans med dig.

Coaching - Vi står inför många utmaningar i livet, vilket kan bli enormt påfrestande. Genom att använda kraftfulla verktyg för att handskas med dessa situationer, fattar vi inte bara kloka och visa beslut utan vi ökar också vårt eget välbefinnande. Välkommen att boka ett gratis möte på hemsidan.

EFT - en mycket enkel teknik som kan hjälpa dig att minska stress, oro, smärta och mycket mycket mer. Själv har jag använt tekniken för att få bort nackspärr, eksem, oro och ångest, samt skapat större flöde i mitt företag.

Mindfulness - få enorma positiva effekter både privat och i arbetslivet , bli mer optimistisk och lyckligare genom att utöva mindfulness dagligen. Genom att öka din livsglädje skapar du också ett rikare liv på alla plan i ditt liv.

Yoga - jag utför Hatha Vinyasa yoga. Det är lugna, sköna rörelse i ett harmoniskt flöde. Utöver gruppträning kan du också boka Yoga PT, dvs individuell träning, då du får ett skräddarsytt yogaprogram anpassat till dig och dina behov. Vidare tittar jag på din kosthållning, livsstil och utforma en hälsoprofil, allt för att du ska kunna nå de resultat du vill ha.

Utbildningar och kurser

Jag erbjuder även kurser i expandmetoden och mindfulness samt i min shop finner du olika kurser för självstudier inom personlig utveckling.
Läs mer om detta på min hemsida.

 

Välkommen

Madeleine Magnusson

Erfarenhet/Utbildning

Jag är utbildad undersköterska, yogalärare, expandlärare, massör & healer och har studerat EFT, Psych-K, braingym, ayurveda, meditation/mindfulness, qigong, rosenmetoden och fytoterapi.

Läst media-& kommunikationsvetenskap, pedagogik, företagsekonomi på högskolan och Success Coaching på distans.

Studerat för Bob Proctor och Bill Harris, två av världens bästa framgångscoacher, som också varit mina coacher. Jag har också studerat och arbetat utomlands i England, Danmark och på Island.

Arbetat ca 10 år inom vården och 20 år som terapeut. Jag har gått igenom många tuffa situationer i mitt liv. Tog mig ur 10 år av psykisk misshandel från min exmake. Denna erfarenhet gav mig kraften och styrkan att aldrig ge upp.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Madeleine direkt:

  madeleine_magnusson_7999

  madeleine_magnusson_7999

  Hemsida:    www.madeleinemagnusson.se

  Telefon:    0730 80 83 83

  Linkedin  |  Youtube

  Dela gärna sidan!

  Innan du lämnar!

  Får du vårt Nyhetsbrev varje månad?

  Du kan enkelt anmäla dig här - det är gratis!

  Vi har mottagit din prenumeration - tack!

  En användare med denna epost adress är redan registrerad

  7999 Nyhetsbrev för Popup Builder

  Registrera dig här!