Meny Stäng

Madelene Widell, Smålandsstenar. Terapeut

Healing, hypnos och andra behandlingar för inre läkning

Madelene Widell, Smålandsstenar finns på 7999 - Alternativguiden


Vill du få hjälp med fysiska symtom och problem eller bli av med fobier, stress, ångest eller oro?

Kanske är du nyfiken på den mediala sidan och vill få hjälp med medial vägledning för att åstadkomma en förändring i livet eller få hjälp vid något av livets vägskäl?

Då kan jag hjälpa dig med:

Healing - jag förmedlar energin till klienten (som antingen är hos mig på massagebänken eller på distans) och försöker så mjukt som möjligt att återställa balansen i den del av kroppen som det för tillfället behövs. Jag gör även healingvridningar vid värk i höfterna, knäproblem m.m

Lymfmassage - görs med strykningar, massage och tryck som ökar kroppens förmåga att föra ut slaggprodukter och överskott av vätska.

Lymfyoga - är en mjuk yoga som sätter igång ditt reningssystem i kroppen och som är ett mycket bra komplement till lymfmassage. Du kan deltaga på ett yoga pass hos mig eller på distans.

Hypnos - bearbeta trauman ifrån barndomen, fobier, se varför man har ångest, varför man har ett visst beteende/mönster som inte gynnar en, rädslor t.ex. Det kan även vara hjälp till att sluta röka, stärka självkänslan, minska stress-symptom, släppa på skuld- och skamkänslor.

Regression - gå in i ett tidigare liv och upplev bl.a omgivningarna, situationer, människor, dofter, egenskaper m.m. och få en förståelse för ett beteende/känsla som man har i detta liv och man inte riktigt vet var den kommer ifrån.

Medial vägledning - är en medial läsning om hur du mår och vad du behöver tänka på för att må bra, vad din själ behöver. Kan bokas hos mig eller på distans.

Andlig utveckling - jag håller utbildningar, kurser och arrangemang där du kan utforska mer om andlighet, deltaga i meditationer och ljusmanifestationer. Du kan även följa min blogg med Veckans energier och mycket annat. Läs mer om detta på min hemsida och Facebook.

Vill du veta mer eller har något du undrar över så är du
varmt välkommen att göra av dig!

Madelene Widell

 

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Madelene direkt:

    Madelene Widell Healing och Hypnos finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:       www.madelenewidell.com
    Telefon:          0706 39 73 74

    Boka tid:       Tidsbokning online

    Facebook  |  Instagram