fbpx
Meny Stäng

Magnus Hjerpe, Malmö. Helahuma hypnos

Hypnosterapi & Coaching i Malmö och Online

Magnus Hjerpe Helahuma hypnos - 7999.se

Har du fastnat i negativa tankar, känslor och vanor? Vill du kunna känna mer lugn och glädje i livet?

Vanliga problem som klienter till mig kommer med är stress, oro, ångest, panikångest, fobier, PTSD, sömnsvårigheter, utmattning, prokrastinering, rökning, snusning, sockerberoende, alkoholproblem, sorg, nedstämdhet, dåligt självförtroende och låg självkänsla.

Genom hypnosterapin kan du:

 • lämna olika problem bakom dig och få din inre trygghet och glädje att växa.
 • förbättra din förmåga att tillgodose egna och andras behov.
 • få mer energi och fokus på att förverkliga dina drömmar.

Jag är certifierad hypnoterapeut, livscoach med mera. Sedan 2007 har jag hjälpt många människor att befria sig från olika problem och lyfta sina liv till en ny nivå. Du är välkommen till min mottagning centralt i Malmö eller till en session via videosamtal.

Jag har självklart tystnadsplikt och du kan boka tid online.

Varmt välkommen

Magnus Hjerpe
Certifierad hypnoterapeut

Erfarenhet

Har utbildat mig hos Skandinaviska Akademin för Hypnotisörer & Hypnoterapeuter och Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnosterapi i Sverige samt Uncommon Knowledge i Storbritannien. Jag har även utbildat mig till livscoach hos Robbins-Madanes Training i USA.

Arbetar inom följande kategorier

Emotionella problem   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Magnus här:

  Helahuma hypnos Malmö. 7999.se

  Hemsida        www.helahuma.se/hypnos/
  Telefon          073 640 3628

  Boka tid         Tidsbokning online

  Följ mig på Facebook

  Dela gärna sidan!