Meny Stäng

Vill du ansluta ditt företag

Ditt företagsnamn

Din slogan ( till ex "För kropp och Själ)

Visa att du finns i hela landet! Din verksamhet får en egen sida med ett eget kontaktformulär som går direkt till den e-post adress du själv väljer. På er sida skriver du en text om verksamheten du vill marknadsföra. Det kan vara en skola, en utbildning eller ett förbund. Förutsättningen är att det du beskriver finns i stora delar av landet. Skriv kortfattat men trevligt.

Beskriv det du erbjuder på ett tydligt sätt, så att den som inte vet mycket om verksamheten kan förstå vad det innebär att kontakta er.

Detta textavsnitt ska innehålla max 700 tecken, vilket är ungefär så mycket som denna texten är skriven med. Bilden du bifogar (din logo) kommer att visas i formatet 300 x 200, kan du skicka med en anpassad bild är det bra, annars anpassar vi bilden åt dig. Du kan skicka två olika bilder om du önskar det.

Din företagspresentation kommer att visas under rubriken "Sök i hela landet" samt i ett bildspel i alla kommuner. Du kommer också att visas i den behandlingskategori du väljer (du kan välja mer än en), kategorierna är: Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående och Mer Kunskap.

Välkommen
Ditt namn

Arbetar inom följande kategorier

(Välj en eller flera av följande kategorier: Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående och Mer Kunskap).

Kontaktuppgifter:

Hemsida
E-post
Telefon

Kontakta oss här: