fbpx
Meny Stäng

Manuela Endrich, Linköping. Ayurvedisk hälsorådgivare

Ayurveda – Yoga – Meditation – Behandlingar

Manuela Endrich, Ayurvedisk hälsorådgivare o yogalärare finns på 7999 - Alternativguiden

Välkommen till Manuela Endrich på mayu & yoga och hälsa!
Ayurveda, Yoga och andra visdomstraditioner säger att vi alla har en inre källa. Där finns friden, kärleken och kunskapen om det som vi behöver för att må bra. I de liv vi lever idag är det dock lätt hänt att vi tappar bort kontakten med vår inre källa och den visdom som finns där.

Min vision är att varsamt leda dig tillbaka till din inre källa och att hjälpa dig att växa och blomstra.

Till min hjälp har jag Yoga, Ayurveda, Meditation och mina egna livserfarenheter från utbrändheter och livskriser, egna terapisamtal och inspiration och visdom från mina lärare och mentorer.

Huvudmassage - vid stress, spänningshuvudvärk och spänningar i käke, nacke och axlar. Avslutas med en kort marmabehandling där jag applicerar en lugnande och stärkande eterisk olja på ansiktets energipunkter. Behandlingen utförs under tystnad så du får vila ifrån intryck.

Marmabehandling - individuellt anpassad aromaolja appliceras med lätt beröring på marmapunkterna både på fram- och baksidan av kroppen. Oljan samverkar med energipunkten och gör att energiblockeringar löses upp och kroppen får tillgång till den energi den behöver för att fungera optimalt. Behandlingen är djupt avslappnande och utförs under tystnad.

Ayurvedisk hälsovägledning - med hjälp av bland annat pulsläsning, och i dialog med dig, skapar jag en helhetsbild av din situation för att därifrån kunna ge dig enkla råd som stärker din hälsa.

Individuell vägledning - när du vill släppa taget om vanor och tankesätt som begränsar dig. Vägledningen kan vara genom samtal, yogasessioner, andningsövningar eller att starta processen genom en djup energibalansering - marmabehandling.

Yoga utifrån ett ayurvediskt synsätt - Yinyoga och Yin & Yang yoga i grupp eller privat. Min vision är att du ska kunna hitta ditt sätt att göra yoga.

Jag erbjuder även nystartskurser där du får göra en utvecklingsresa tillsammans i en grupp.
Du får inspiration och hjälp till en omstart/nystart i ditt liv - ett liv där du kan uppleva mer glädje och lätthet och se på livet och dig själv från ett nytt perspektiv.

Företag - låt mig hjälpa er att utforma olika friskvårdsaktiviteter anpassade till era behov. Det kan vara allt från enstaka yogalektioner och företagsyoga till kurser i stresshantering.

Jag hoppas att vi möts på något sätt.
Tills dess önskar jag dig all lycka och frid på din livsväg.

Manuela Endrich
mayu yoga & hälsa

Erfarenhet/Utbildning

Ayurvedisk yogalärare
Ayurvedisk hälsovägledare
Marmaterapeut
CARE Meditationslärare

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Manuela direkt:

  mayu yoga & hälsa i Linköping finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:    www.mayuyoga.se
  Telefon:      076 209 23 31

  Följ mig på Facebook

  Dela gärna sidan!

  Innan du lämnar!

  Får du vårt Nyhetsbrev varje månad?

  Du kan enkelt anmäla dig här - det är gratis!

  Vi har mottagit din prenumeration - tack!

  En användare med denna epost adress är redan registrerad

  7999 Nyhetsbrev för Popup Builder

  Registrera dig här!