fbpx
Meny Stäng

Maria Andersson, Hyltebruk. Friskvårdsterapeut

Akupunktur - Massage - Bowenterapi - Yoga

Maria Andersson, Friskvårdsterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Har du ont i kroppen, känner dig stressad och trött, vill bli av med beroende eller helt enkelt vill må bättre är en behandling hos mig kanske lösningen!

Med olika behandlingar inom alternativ friskvård har jag genom åren hjälp många klienter till ett friskare och rörligare liv.

Mina behandlingar och tjänster:

Bowenterapi - en mjuk, behaglig och effektiv metod mot spänningar och smärta där jag med tummar och fingrar stimulerar specifika punkter på kroppen. Detta sker genom en liten rullning över främst muskler och senor.

Akupunktur & Öronakupunktur - en behandling som utförs med tunna nålar som placeras över eller genom huden. Ibland kan även värmebehandling med moxa eller annan värmekälla ingå. Koppning, tuina, örter och qigong kan också ingå samt att jag diskuterar din livsstil och matvanor med dig. Behandlingen skapar en balans och jämvikt i kroppen som då får hjälp att läka och symptom kan lindras.

Massage - som avslappning eller vid smärta och stelhet i kroppen där jag kan kombinera massage med triggerpunktsbehandling för att lösa upp slaggprodukter som samlats i muskulaturen.

Yoga - jag håller regelbundet yogaklasser för såväl nybörjare som för dig som använt yoga under en längre tid. För information om tider och klasser kontakta mig gärna via kontaktformuläret här på sidan.

 

Välkommen!
Maria Andersson
Kroppsterapin

 

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Maria direkt:

    Telefon:       0733 89 52 94

    Epost:    Kontakta mig via formuläret på denna sida för tidsbokning och frågor.

    Dela gärna sidan!