Meny Stäng

Massage och PT by Tony, Jönköping.

Massage, friskvård och träning

Antun Kuzele, Idrottsmassör och PT finns på 7999 - Alternativguiden

Här på Massage och PT by Tony erbjuder vi både ansträngning och avkoppling. Kom igång med dina mål inom kost och hälsa med ett personligt träningspass med oss, oavsett om du är erfaren idrottsutövare eller nybörjare på träning.

Jag är både certifierad och diplomerad idrottsmassör samt en internationell personlig tränare. Med mottot ‘din kropp är ditt ansvar’ vill jag på främsta sätt hjälpa andra att må bättre.

Massage
Vi utför två sorters massage - idrottsmassage och svensk klassisk massage.

Svensk klassisk massage är till för en ordentligt avslappnande stund. Denna passar dig som är allmänt stressad eller stel, och kan göras så lång som en timme för dig som behöver fullständig avslappning. Vi erbjuder prova på och seniorrabatt.

Idrottsmassage är för dig som har muskelvärk i form av bland annat muskelknutor (triggerpunkter), överansträngning eller sträckning. Gentemot en klassisk svensk massage används ofta starkare, djupare tag och grepp för att främja rehabilitering och återhämtning. Vi erbjuder prova på och studentrabatt.

Personlig träning
Ett skräddarsytt schema för både kost och motion hjälper dig på rätt spår och att bli ditt bästa jag. Som PT (personlig tränare) hjälper jag dig att ta din träning, dina mål och dina resultat till en ny nivå på bästa sätt.

 

Massage och PT by Tony är måna om att alltid erbjuda bästa service, och vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd efter ett besök hos oss.

Hoppas att vi ses snart!

// Tony

 

Erfarenhet / Utbildning

Certifierad idrottsmassör
International personlig tränare
Fysiologi & Sjukdomslära
Kinesiologitejpning
Kostrådgivning

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Tony direkt:

    Massage och PT by Tony finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:            www.bytony.se
    Telefon:               0705 - 500 604

    Boka tid:              Tidsbokning online