fbpx
Meny Stäng

Mathias Andreasson, Göteborg. Kinesiolog – PT – Massör

Hälsa där hela du är i fokus

Mathias Andreasson, PT, massör och kinesiolog i Göteborg finns på 7999 - Alternativguiden

Healing Motion är en privat PT-studio som drivs av mig Mathias Andreasson. Här tränar du enskilt tillsammans med PT i lugn och skön miljö!

Jag erbjuder dig personlig träning, massage och kinesiologisk behandling.

Massage
Healing Motion erbjuder en djupgående och behandlande massage för att få en längre och mer bestående verkan i muskulaturen. Spänningar i nacke, axlar och skuldror på grund av t.ex. stress resulterar inte sällan i huvudvärk eller spänningshuvudvärk orsakat av triggerpunkter djupt inne i muskelfibrerna.

Företagsmassage
Massage på jobbet är enkelt och flexibelt då Healing Motion kan komma till ert företag alternativt att personal besöker kliniken för behandling.
En av fördelarna med att en massör från oss kommer till er är att all personal lugnt kan boka in sin massage under dagen när det passar in i deras planering. Healing Motion har med allt som behövs för att utföra massage på er arbetsplats ni behöver endast tillhandahålla ett avskilt rum.

Kinesiologi
Som kinesiolog kan jag hjälpa dig när du har ont eller har problem med olika delar av kroppen, t ex axlar, nacke, ländrygg etc. Genom att göra en allmän kroppsbalansering kan jag hjälpa dig att få en bättre rörlig funktion i den del du har problem med.

Personlig träning
I personlig träning hos mig  ingår förutom träning, kroppsmätning, coaching om t.ex. målsättning, stretching och kostrådgivning om så önskas. Skulle det vara så att du av någon anledning inte kan göra en övning för att det gör ont eller liknande kommer jag använda kinesiologi för hitta problemet så att träningen kan fortgå.

Vi är alla unika individer med olika förutsättningar. Det viktigaste jag kan förmedla är ändå att oavsett vad det är vi vill förändra i vårt liv, behöver vi tänka holistiskt och se helheten. För att läka och skapa en långvarig förändring behöver vi se hur och vad vi äter. Vi behöver röra på oss mer och vi behöver vårda vårt inre. Jag kan hjälpa dig på vägen om du har motivationen!

Välkommen!
Mathias
Healing Motion

 

Erfarenhet / Utbildning

Diplomerad kinesiolog
Certifierad massör
Certifierad personlig tränare
Diplomerad coach.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Mathias direkt:

  Healing Motion i Göteborg finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:             www.healingmotion.se

  Telefon:
  När jag har klienter kan jag inte svara så kontakta mig via formuläret här på sidan istället. Jag återkommer snarast möjligt!

  Facebook  |  LinkedIn

  Dela gärna sidan!

  Innan du lämnar!

  Får du vårt Nyhetsbrev varje månad?

  Du kan enkelt anmäla dig här - det är gratis!

  Vi har mottagit din prenumeration - tack!

  En användare med denna epost adress är redan registrerad

  7999 Nyhetsbrev för Popup Builder

  Registrera dig här!