Meny Stäng

Media medium Mariestad

Media medium Mariestad

Kerstin Thunborg

Jag heter Kerstin Thunborg och bor i Mariestad. Min verksamhet har vuxit sakta men säkert i 20 års tid och idag är jag verksam både på hemmaplan och på resande fot för att hjälpa klienter att må bättre på olika plan.

För mig är det viktigt att arbeta med hela människan, både kropp och själ. Med healingenergier balanserar jag upp och frigöra blockeringar. Mitt mål är att hjälpa dig till ett lugnare inre och att skapa harmoni. Detta kan hjälpa dig vid stress, sömnproblem, oro och ångest, fysiska och psykiska smärtor mm.

Jag erbjuder också andlig och personlig vägledning och läkande samtal vid sorgebearbetning.

Genom åren har jag gått olika utbildningar i mediumskap, personlig utveckling och healing i Sverige och i England. Bl.a. på Spiritualistiska skolan i Stansted, Arthur Findlay College.

Sedan 8 1/2 år håller jag egna utbildningar i Medial & Personlig utveckling och Healing. Jag har lärarutbildning i mediumskap för Simone Key (Minister på Arthur Findlay College). Läser också nu kinesisk medicin och akupressur och ger behandlingar.

Jag är ordförande i Healing Touch och via föreningen arrangerar vi helgkurser för
legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal, kroppsterapeuter, kuratorer, psykoterapeuter, massörer, andra vårdutövare samt privatpersoner.

Välkommen

Kerstin Thunborg

Media Medium Mariestad

Arbetar inom följande kategorier

Fysiskt, Emotionellt, Friskvård, Välmående och Mer Kunskap

Kontaktuppgifter:

Hemsida: www.kerstina.se

Kontakta Kerstin här: